Mit Nørrebro
21-årig mand anholdt for knivdrabet i Hans Tavsens Gade

21-årig mand anholdt for knivdrabet i Hans Tavsens Gade

København Politi foretog anholdelse onsdag aften, og den mistænkte fremstilles i grundlovsforhør senere i dag, torsdag.

Mindre end et døgn efter knivdrabet i Hans Tavsens Gade tirsdag aften har Københavns Politi nu anholdt en mistænkt gerningsmand

“Vi anholdt i går aftes en 21-årig mand i forbindelse med drabet begået ved Hans Tavsens Gade tirsdag. Han fremstilles i grundlovsforhør senere i dag i Københavns Byret sigtet for drab. Af hensyn til efterforskningen vil vi begære om lukkede døre og har ikke yderligere,” skriver politiet i en Twitter-besked torsdag morgen.

Den dræbte er er 26-årig syrer, der havde adresse i Danmark og ifølge politiet har boet i Danmark i 10 år.

Han blev fundet af en tilfældigt forbipasserende og var på daværende tidspunkt stadig i live, men døde efter at være ankommet på hospitalet.

“Det ser ud som om, at han har været udsat for et voldsomt overfald, og han afgik ved døden efter flere knivstik,” udtalte efterforskningsleder Bjarke Dalsgaard Madsen til Ekstra Bladet onsdag.

Ifølge avisen er anholdelsen et resultat af blandt andet tekniske spor fundet på gerningsstedet.

Politiet er stadig meget interesseret i at høre fra vidner – har du set eller hørt noget, så ring 114.

Vil du støtte Mit Nørrebros arbejde?

Synes du, at Nørrebro fortjener et fair og nuanceret journalistisk nyhedsmedie – skrevet og fotograferet af folk, der selv bor i bydelen?

Og ønsker du også fremover at kunne læse om alt det, der betyder noget i hverdagen for Nørrebros 80.000 indbyggere – og ikke bare om de få, spektakulære begivenheder, som de nationale medier vælger at fokusere på?

Så vil vi bede dig overveje at støtte vores arbejde ved at blive medlem af Mit Nørrebro. Du kan gøre en kæmpe forskel for et månedligt beløb, der svarer til en halv durum kebab – og samtidig kan du få fordel af en række lokale rabatter, tilbud og events.
Læs mere og bliv medlem her...

Related Articles

Få 15% rabat, når du handler lokalt

Bliv medlem af Mit Nørrebro og få fordel af en række lokale rabatter, tilbud og events

X