MN logo rgb web 300x77
Ung nørrebroer bliver ny teaterdirektør på Mungo Park

Ung nørrebroer bliver ny teaterdirektør på Mungo Park

BEMÆRK! Denne artikel er cirka 5 år gammel
Den 27-årige instruktør Anna Malzer overtager 1. juli pladsen som ny direktør for det anerkendte teater i Allerød. 

De seneste mange måneder har hun rejst mellem hjemmet i Heimdalsgade og den fynske hovedstad Odense, hvor hun siden starten af den indeværende teatersæson har været kunstnerisk leder for Teater Momentum.

Men fra 1. juli skal Anna Malzer i stedet sætte kursen mod Allerød og det eksperimenterende ensembleteater Mungo Park.

“Vi er enormt begejstrede for, at vi får en teaterdirektør med så stort et talent, potentiale og visionære ideer for teatret,” siger teatrets bestyrelsesformand Mogens Hugo i en pressemeddelelse om den kommende teaterdirektør, der er uddannet fra instruktørlinjen på Den Danske Scenekunstsskole i 2017.

Anna Malzers unge alder til trods har hun allerede slået sig fast som en usædvanligt talentfuld iscenesætter med fokus på spørgsmålet om identitet og tilhørsforhold som ungt menneske i vores globaliserede verden.

“Anna repræsenterer fremtiden for dansk teater og nu også for Mungo Park. Det er derfor et enigt ansættelsesudvalg, som har valgt Anna Malzer, ud af et i øvrigt virkelig stærkt ansøgerfelt. Vi ser med stor spænding frem til den nye opdagelsesrejse, som Mungo Park skal ud på med Anna ved roret til sommer og frem,” lyder det fra Mogens Hugo.

Selv siger Anna Malzer, at hun glæder sig meget til at starte i sit nye job, til samspillet med publikum og samarbejdet med de nye kolleger.

“Mungo Park repræsenterer for mig det ypperste inden for dansk teaterkunst, og jeg ser frem til at videreudvikle og udfordre teatrets kunstneriske profil i fremtiden,” erklærer den nyudnævnte teaterdirektør fra Nørrebro.

Foto: PR/Mungo Park

Related Articles

X