MN logo rgb web 300x77
Mit Nørrebro
Amerikansk kultstjerne lader op til koncert på Nørrebro-bar

Amerikansk kultstjerne lader op til koncert på Nørrebro-bar

BEMÆRK! Denne artikel er cirka 3 år gammel
Hvor tog skuespilleren, musikeren og indbegrebet af rock’n’roll, Jack Black, hen før tirsdag aftens Tenacious D-koncert i Royal Arena? På Nørrebro, naturligvis!

Mandag 3. juni landede der en usædvanlig mail i inboxen hos Bip Bip Bar på Fælledvej.

“Vi ved godt, at I desværre har lukket om mandagen, og det respekterer vi naturligvis. Men vi ville høre, om der alligevel var en mulighed for, at vi kunne kigge forbi i aften?”

Nogenlunde sådan – bare på engelsk, naturligvis – stod der i mailen, hvor der også var angivet et amerikansk telefonnummer. Mailen var nemlig fra holdet bag kult-rockduoen Tenacious D, der tirsdag aften spiller i Royal Arena.

“Og så tog vi ind og lukkede op for dem. Vi synes jo, at Jack Black er supercool og ikke skulle snydes for oplevelsen af at spille arkadespil her i København,” fortæller medejer af Bip Bip Bar, Chrisstoffer Nightinglam, til Mit Nørrebro.

Med klassiske arkade- og pinballspil fra 80’erne og 90’erne kalder Bip Bip Bar sig Danmarks eneste arkadebar, og ifølge Chrisstoffer Nightinglam var det en af Jack Blacks venner, der havde fortalt ham om stedet.

Den kendte skuespiller og musiker tilbragte sammen med en del af crewet bag Tenacious D en lille håndfuld timer på baren, og som tak er Chrisstoffer Nightinglam og hans kone, barmanager Emi Milling – der ses på billederne sammen med Jack Black – inviteret med til koncerten i Royal Arena i aften.

“Han spurgte, om vi ville på gæstelisten, og det ville vi selvfølgelig gerne, så jeg glæder mig!,” siger barejeren fra Fælledvej.

Barmanager Emi Milling fik en selfie med Jack Black, og hendes mand, Chrisstoffer Nightinglam, fik en Jack Black-autograf på sin fysiske udgave af det klassiske konsolspil Truxton. 

Vil du støtte Mit Nørrebros arbejde?

Synes du, at Nørrebro fortjener et fair og nuanceret journalistisk nyhedsmedie – skrevet og fotograferet af folk, der selv bor i bydelen?

Og ønsker du også fremover at kunne læse om alt det, der betyder noget i hverdagen for Nørrebros 80.000 indbyggere – og ikke bare om de få, spektakulære begivenheder, som de nationale medier vælger at fokusere på?

Så vil vi bede dig overveje at støtte vores arbejde ved at blive medlem af Mit Nørrebro. Du kan gøre en kæmpe forskel for et månedligt beløb, der svarer til en halv durum kebab – og samtidig kan du få fordel af en række lokale rabatter, tilbud og events.
Læs mere og bliv medlem her...

Relaterede artikler

X