Mit Nørrebro

Annoncering

Da vi selv er en lokal virksomhed, ved vi på Mit Nørrebro godt, at Nørrebro-virksomheder er en velsignet broget flok, og at der derfor ikke findes en ’one size fits all’-løsning til annoncering og markedsføring. Vi er derfor klar på at skrue en annoncerings-, sponsor- eller samarbejdsaftale sammen, som passer til lige netop din virksomheds profil og behov.

Vi går ud fra, at du som kollega-virksomhed her i vores elskede bydel er lige så bevidst om, at dit produkt eller din ydelse skal have en høj kvalitet og troværdighed, som vi er. Derfor forsøger vi ikke at ’narre’ Mit Nørrebros læsere – dine kunder og vores fælles naboer – med uigennemskuelige annoncetyper eller -rabatter.

Vi laver ærlige og redelige annoncer, udtænker reelle og værdifulde tilbud (der ikke altid behøver at handle om, at du skal give rabat!) og finder frem til, hvad der er lige præcis jeres unikke kendetegn og dermed stærkeste salgsargument.

Lanceringstilbud

Selvom vi altså meget gerne skræddersyr en annonceplan eller en samarbejdsaftale efter dit behov, har vi i forbindelse med vores lancering sammensat tre overskuelige annonce-startpakker. Det kunne jo være, at du var heldig, at en af dem rent faktisk lige præcis passede til dig og dine behov. 

Disse startpakker kan købes, som de er – uden yderligere fikumdik. Det er bare at klikke på knappen med den ønskede pakke, så er du i gang! Og da vi er et nystartet medie, tilbyder vi disse pakker til yderst favorable priser til og med udgangen af juni 2019 – eller så længe ledig plads haves.

GrundPakken

Den gode, prisbevidste pakke til dig, der har fx en enkeltmandsvirksomhed med et begrænset markedsføringsbudget.

Du får i 2 valgfrie uger i løbet af 2019* din annonce på sitet.

Herudover får du dit logo og link til hjemmeside optaget i vores telefonbog, så du i hele resten af 2019 bliver fundet af de kunder, der leder efter lige netop din type virksomhed, butik eller restaurant.

Som tak for samarbejdet smider vi en af vores lækre, økologiske muleposer oven i handelen.

EffektPakken

Den ideelle pakke til dig, der har lyst til at løfte din virksomhed op i den lokale superliga og vise såvel eksisterende som potentielle kunder både på og uden for Nørrebro, at du er kommet for at blive (og måske endda blive større)!

Du får i 5 valgfrie uger i løbet af 2019* din annonce på sitet + du får i 2 valgfrie uger* topbannerannoncen.

Og ligesom i Grundpakken får du naturligvis også optaget dit logo og link til hjemmeside i vores online telefonbog, så du i hele resten af 2019 bliver fundet af de kunder, der leder efter lige netop dit type virksomhed, butik eller restaurant.

Som tak for samarbejdet smider vi 3 af vores lækre, økologiske muleposer oven i handelen.

MaxPakken

Der skal bare ikke være nogen tvivl: Ikke kun beboerne i 2200 N, men også hele resten af København skal kunne nævne din virksomheds navn, hvis de bliver vækket midt om natten. Du enten pønser på at få eller har allerede filialer andre steder i byen, men det er essentielt for dig, at din forretning også fremover spiller end endog særdeles stor rolle på Nørrebro.

Du får i hele 20 valgfrie uger i løbet af 2019* din annonce på sitet + du får i 10 valgfrie uger* topbannerannoncen.

Derudover får du naturligvis både dit logo og link til hjemmeside optaget i vores online telefonbog, så du i hele resten af 2019 bliver fundet af de kunder, der leder efter lige netop dit type virksomhed, butik eller restaurant.

Som tak for samarbejdet smider vi 5 af vores lækre, økologiske muleposer oven i handelen.

BasisPakken

1
To valgfrie ugers annonce*


2
Dit logo i vores online telefonbog hele resten af 2019

3
Link til din hjemmeside i vores online telefonbog hele resten af 2019


4
En lækker Mit Nørrebro-mulepose i økologisk bomuld

Kr. 2.000,-

EffektPakken

1
Fem valgfrie ugers annonce*


2
To valgfrie ugers topbannerannonce *


3
Dit logo i vores online telefonbog hele resten af 2019


4
Link til din hjemmeside i vores online telefonbog hele resten af 2019


5
Tre lækre Mit Nørrebro-muleposer i økologisk bomuld

Kr. 5.000,-

MaxPakken

1
Tyve valgfrie ugers annonce*


2
Ti valgfrie ugers topbannerannonce*


3
Dit logo i vores online telefonbog hele resten af 2019


4
Link til din hjemmeside i vores online telefonbog hele resten af 2019


5
Fem lækre Mit Nørrebro-muleposer i økologisk bomuld

Kr. 10.000,-

Alle priser er opgivet eks. moms

 * Du får selv indflydelse på, hvilke uger du helst vil have din annonce liggende her på siden – efter først-til-mølle-princippet. Det vil sige, at jo tidligere du booker din annoncepakke, jo større chance er der for, at du kan få annoncepladsen i netop de uger, der passer din virksomhed eller organisation bedst (fx op til valentinsdag, påskeferien eller hvad der nu er relevant for dig).

X