MN logo rgb web 300x77
Bandemedlem sigtet for at afpresse forretninger på Nørrebrogade

Bandemedlem sigtet for at afpresse forretninger på Nørrebrogade

BEMÆRK! Denne artikel er cirka 4 år gammel
En 28-årig mand er anholdt og sigtet for at have afpresset personale i flere forretninger på Nørrebrogade. 

Københavns Politi har tirsdag anholdt et bandemedlem, der sigtes for i perioden 20. januar til 31. januar i år at have truet erhvervsdrivende på Nørrebrogade til at betale såkaldte beskyttelsespenge. 

Den anholdte, som ifølge Ekstra Bladet tilhører bandegrupperingen NNV, nægter sig skyldig og bliver i eftermiddag fremstillet i grundlovsforhør med henblik på varetægtsfængsling.

“Med dagens fremstilling sender vi et kraftigt signal til det kriminelle miljø om, at afpresning og trusler er helt uacceptabelt,” siger vicepolitiinspektør og leder af Afdeling for organiseret kriminalitet i Københavns Politi, Knud Hvass. 

Der vil blive begæret lukkede døre af hensyn til den videre efterforskning, og Københavns Politi meddeler derfor, at de ikke kan kommentere sagen yderligere.

Det er derfor ikke lykkes Mit Nørrebro at få svar på, hvor mange forretninger det drejer sig om, hvor på Nørrebrogade de ligger, og hvilke repressalier de forretningsdrivende er blevet truet med.

Foto: Lars Christian Vibild, @lcvibild

Er du selv eller kender du nogen af de erhvervsdrivende på Nørrebrogade, der er blevet truet, hører vi meget gerne fra dig– selvfølgelig under fuld anonymitet, hvis du ønsker det. Ring eller skriv til Mit Nørrebros redaktør Mette Trudsø, tlf. 22 12 40 26 eller mt@mitnorrebro.dk

Related Articles

X