Mit Nørrebro

Bandemedlem sigtet for at afpresse forretninger på Nørrebrogade

Bandemedlem sigtet for at afpresse forretninger på Nørrebrogade

BEMÆRK! Denne artikel er cirka 2 år gammel
En 28-årig mand er anholdt og sigtet for at have afpresset personale i flere forretninger på Nørrebrogade. 

Københavns Politi har tirsdag anholdt et bandemedlem, der sigtes for i perioden 20. januar til 31. januar i år at have truet erhvervsdrivende på Nørrebrogade til at betale såkaldte beskyttelsespenge. 

Den anholdte, som ifølge Ekstra Bladet tilhører bandegrupperingen NNV, nægter sig skyldig og bliver i eftermiddag fremstillet i grundlovsforhør med henblik på varetægtsfængsling.

“Med dagens fremstilling sender vi et kraftigt signal til det kriminelle miljø om, at afpresning og trusler er helt uacceptabelt,” siger vicepolitiinspektør og leder af Afdeling for organiseret kriminalitet i Københavns Politi, Knud Hvass. 

Der vil blive begæret lukkede døre af hensyn til den videre efterforskning, og Københavns Politi meddeler derfor, at de ikke kan kommentere sagen yderligere.

Det er derfor ikke lykkes Mit Nørrebro at få svar på, hvor mange forretninger det drejer sig om, hvor på Nørrebrogade de ligger, og hvilke repressalier de forretningsdrivende er blevet truet med.

Foto: Lars Christian Vibild, @lcvibild

Er du selv eller kender du nogen af de erhvervsdrivende på Nørrebrogade, der er blevet truet, hører vi meget gerne fra dig– selvfølgelig under fuld anonymitet, hvis du ønsker det. Ring eller skriv til Mit Nørrebros redaktør Mette Trudsø, tlf. 22 12 40 26 eller mt@mitnorrebro.dk

Vil du støtte Mit Nørrebros arbejde?

Synes du, at Nørrebro fortjener et fair og nuanceret journalistisk nyhedsmedie – skrevet og fotograferet af folk, der selv bor i bydelen?

Og ønsker du også fremover at kunne læse om alt det, der betyder noget i hverdagen for Nørrebros 80.000 indbyggere – og ikke bare om de få, spektakulære begivenheder, som de nationale medier vælger at fokusere på?

Så vil vi bede dig overveje at støtte vores arbejde ved at blive medlem af Mit Nørrebro. Du kan gøre en kæmpe forskel for et månedligt beløb, der svarer til en halv durum kebab – og samtidig kan du få fordel af en række lokale rabatter, tilbud og events.
Læs mere og bliv medlem her...

Related Articles

Få 15% rabat, når du handler lokalt

Bliv medlem af Mit Nørrebro og få fordel af en række lokale rabatter, tilbud og events

X