MN logo rgb web 300x77
Mit Nørrebro
Bliv klar til onsdagens Distortion-fest på Nørrebro

Bliv klar til onsdagens Distortion-fest på Nørrebro

BEMÆRK! Denne artikel er cirka 3 år gammel
Koncerter fra 10 scener, beboermiddag på Blågårds Plads og Elvis-fest i Plejecenter Sølunds have ud mod søerne. Distortion indtager i morgen vores bydel med et bredt favnende program – se her, hvor du (og eventuelt din bil) skal opholde dig, alt efter om du ønsker max action eller max ro. 

Distortion handler selvfølgelig først og fremmest om koncerter i gader og stræder, og hard core Distortion-fans har nok allerede nærstuderet musikprogrammet og planlagt deres rute gennem byen de næste fem dage (ellers kan du se programmet lige her).

Men festivalen har også udviklet sig til at omfatte andre former for samvær – og det gælder ikke mindst åbningsdagen på  Nørrebro i morgen.

Store dele af Indre Nørrebro ud til Runddelen afspærres fra kl. 9 morgen til natten mellem onsdag og torsdag, og fra kl. 11 og frem til koncertstart klokken 16 opstilles der scener, borde og bænke samt holdes lydprøver.

Fra kl. 16.30 er der langbordsmiddag og beboerfest på Blågårds Plads med tre retters menu fra pladsens egen restaurant Ranee’s til 200 kr. + gebyr. Billetter kan købes her.

Infografik: Distortion 2019

Kl. 18.05-18.09 hyldes den nyligt afdøde Master Fatman med afspilningen af hans yndlingssang, ’Love is in the air’ fra 28 scener over hele Nørrebro – du kan deltage hjemme fra lejligheden ved at stille ind på Radio24Syv kl. 18.05, åbne vinduerne og skrue op.

Du skal i hvert fald under alle omstændigheder nok ikke regne med at få ørenlyd i lige de fire minutter, lige meget hvor på Indre Nørrebro du befinder dig.

Og så fortsætter koncerter og events ellers frem til klokken 22  – to scener på hhvis. Blegdamsvej og Nørrebrogade spiller dog til kl. 23. 

Du kan se det hele i programmet herunder – vi vil blot fremhæve muligheden for lidt ørenlyd til Silent Disco (som man under 48Timer Festival kunne opleve på Dronning Louises Bro) og så det helt vidunderlige arrangement ’Elvis på plejehjem’. 

Sidstnævnte dækker over, at Plejecenter Sølund i Ryesgade 20 inviterer os naboer til Distortionfest med Elvis, øl, popcorn, softice og sliders i haven ud mod søerne – og hvis man ikke har tænkt sig at deltage i andet under hele Distortion, så kunne man da sagtens overveje sådan en invitation…

Infografik: Distortion 2019

Topfoto: Det er fjerde gang, at Sølund deltager i Distortion, der som profilplejehjem har særlig fokus på musik. “Det er enormt vigtigt, at vi engagerer os i lokalsamfundet og åbner dørene op for vores naboer. Musik er noget, vi deler på tværs af generationer, og derfor er anledninger som Distortion perfekte til at skabe meningsfulde møder mellem vores beboere og omverdenen,” siger forstander Jan Nybo Jensen. Foto: Sølund.

Vil du støtte Mit Nørrebros arbejde?

Synes du, at Nørrebro fortjener et fair og nuanceret journalistisk nyhedsmedie – skrevet og fotograferet af folk, der selv bor i bydelen?

Og ønsker du også fremover at kunne læse om alt det, der betyder noget i hverdagen for Nørrebros 80.000 indbyggere – og ikke bare om de få, spektakulære begivenheder, som de nationale medier vælger at fokusere på?

Så vil vi bede dig overveje at støtte vores arbejde ved at blive medlem af Mit Nørrebro. Du kan gøre en kæmpe forskel for et månedligt beløb, der svarer til en halv durum kebab – og samtidig kan du få fordel af en række lokale rabatter, tilbud og events.
Læs mere og bliv medlem her...

Relaterede artikler

X