MN logo rgb web 300x77
Bliv medlem af Mit Nørrebro og få rabat hos lokale butikker og caféer

Bliv medlem af Mit Nørrebro og få rabat hos lokale butikker og caféer

BEMÆRK! Denne artikel er cirka 2 år gammel
#StøtLokalt: Du slår hele tre fluer med ét smæk ved at blive en del af Mit Nørrebros nye medlemsordning: du støtter bydelens eneste 100% uafhængige lokalmedie, du støtter det lokale erhvervsliv – og du sparer penge på en masse spændende varer og ydelser lige rundt om hjørnet fra din hoveddør.

Fotos: Lars Christian Vibild (t.v. og t.h.), larsvibild.dk og Julie Vinding Thomsen (i midten)

Denne artikel blev oprindeligt udgivet 25. marts 2021. Den er siden flere gange løbende blevet opdateret med flere medlemsvirksomheder.

I godt to år har du og alle andre gratis kunne følge med i livet på Nørrebro gennem Mit Nørrebros artikler, billeder og videoer – både her på siden, på Facebook, på Instagram og i vores ugentlige nyhedsmail.

Det har kunnet lade sig gøre, fordi Medienævnet ligesom os syntes, at Nørrebro fortjente et moderne og ægte lokalt forankret medie, og derfor tildelte os etableringsstøtte kort tid efter starten i 2019.

Læs også: Nørrebros nye netavis får støtte fra Kulturministeriet

Den støtte udløber med udgangen af i år – så nu er tiden kommet til, at Mit Nørrebro smider sutten og stavrer ud i verden på egne små buttede ben.

Og hvad betyder det så? Jo, det betyder, at vi på Nørrebro må gøre, hvad vi som lokalsamfund allerede gør på mange andre områder: vi må løfte i flok. Eller på moderne dansk: vi må crowdsource.

Derfor kan du nu blive medlem af Mit Nørrebro.

Støt og spar på samme tid

For 33 kr. om måneden kan du både være med til at holde liv i Nørrebros helt eget og uafhængige lokalmedie OG du kan få 15% rabat hos en række lokale butikker, caféer og andre erhvervsdrivende, som også virkelig trænger til vores opbakning i denne tid.

Det vil sige, at du som medlem blot skal lægge 220 kr. om måneden på et eller flere køb i bydelen – mad, kaffe, tøj eller andet – så har pengene tjent sig selv hjem igen. Køber du for 221 kr. om måneden eller derover, sparer du decideret penge på dit medlemskab.

På den måde har du på magisk vis både støttet udgivelsen af Mit Nørrebro, støttet de lokale butikker (pssst: køb nu godt ind, mens du er der, ikke?) og givet dig selv mere valuta for dine penge – smart, ikke?

Har du læst nok? Så hop direkte ind og meld dig til på vores medlemsside

Nu er alting jo pga. corona lidt anderledes, end det plejer at være, men det er på den lidt længere bane tanken at udbygge medlemsordningen med en række andre fordele som fx særlige medlemsarrangementer, specialtilbud og give aways – ligesom det er tilfældet med selve mediet Mit Nørrebro er vi åbne over for alle gode input og idéer til vores fælles medlemsklub.

Men vi synes nu, at du allerede får godt smæk for skillingen med bydelens mest lokale lokalmedie og rabatter hos over 30 kvalitetsbevidste lokale erhvervsdrivende – se den foreløbige liste herunder.

Gratis oven i hatten: Spritny Nørrebroguide

Og for at skyde det hele ekstra godt i gang efter en forhåbentlig snarlig fuld genåbning, modtager alle medlemmer et eksemplar af en spritny Nørrebroguide, som vi er i færd med at udarbejde med støtte fra Nørrebro Handelsforenings fond, Kvickly Nørrebro og Nørrebro Lokaludvalg.

Den er udformet som en lille, lækker booklet, som du kan have med dig rundt som inspiration, når du resten af året skal ud og #StøtteLokalt i Nørrebros gader og stræder – og som du kan have liggende til familiemedlemmer eller andre besøgende, som gerne vil have et overblik over det normalt rige og mangfoldige handels- og restaurationsliv, vi kan byde på her i 2200 N.

Hvordan du bliver medlem? Det gør du ved at tilmelde dig lige her

Støttemedlemskab til langdistancelæsere

Og for en god ordens skyld: Vi ved godt, at der er en hel del af Mit Nørrebros trofaste læsere og følgere, der ikke bor på Nørrebro – ja, måske ikke engang i København.

Derfor har vi givet alle jer langdistancelæsere muligheden for at tegne et støttemedlemskab uden de lokale rabatfordele til kun 22 kr. om måneden.

Men vi vil selvfølgelig blive stjernelykkelige, hvis du har lyst til at støtte lidt mere med et fuldt medlemskab – så kan du med 15% skåret af prisen også tillade dig at købe ekstra stort ind, når du en gang imellem er på besøg her i bydelen.

Hvis du vil læse mere om, hvorfor vi synes, det er værd at støtte Nørrebros eneste 100% uafhængige lokalmedie, kan du læse mere på siden Om os.

VIRKSOMHEDER I MIT NØRREBROS MEDLEMSORDNING
(se alle de varer og ydelser, du kan få rabat på, på vores virksomhedsside)

2200 Handmade

Ane Schollert

Arabica

Basal – byens landhandel

Brødkunsten

Brød Værten

Byvandring.nu

Den Franske Anemone

Depanneur

Det Lilla Rum

Divaen og Krudtuglen

GOB SkinCare

Gopenhagen

iPhonespecialisten

Jacob & the spices

Kates Joint

Kenz Copenhagen

Kim Falkner

Lars Vibild Fotografi

Madro

MET

Mezza

Mit Nørrebro

Molecule

Nha Trang

Nille Winther Art Studio

Nørrebro Bryghus

Paloma Vermuteria

People Like Us

Polymorph

Power Food

Ristet Rug

Snack & Blues

SonneJewels

SoulStillness

Spisebar20

Stine West

SundSult

Tilda og Karl

Vakka

Vin & Foredrag

WixWax

Tilbyder din Nørrebro-virksomhed også noget helt særligt? Så er du velkommen i Mit Nørrebros medlemsordning – skriv til mt@mitnorrebro.dk

Related Articles

X