MN logo rgb web 300x77
Mit Nørrebro
BUTIKSNYT: Fiskehandler, grøn frisør og elektriske guitarer

BUTIKSNYT: Fiskehandler, grøn frisør og elektriske guitarer

BEMÆRK! Denne artikel er cirka 3 år gammel
Mit Nørrebros absolut ufuldstændige liste over nye butikker, saloner og andet erhverv i øjenhøjde på Nørrebro. Send tips til Mit Nørrebros redaktion på mt@mitnorrebro.dk

Ny fiskehandel i Rantzausgade.Efter i flere år at have huset en slagter kunne stueetagen i Rantzausgade 32 i går slå døren op for en fiskehandel kaldet Sømunken. Butikkenhar fokus på skånsomt og sæsonbetonet fiskeri, og indehaveren Christoffer Pedersen har det som erklæret mål at få folks øjne op for den artsdiversitet – heriblandt blæksprutter – vi har i Nordsøregionen. Åbningen blev fejret med udskænkning af øl fra gadekollegerne Kølsters Tolv Haner, og blandt meget andet godt kunne sæsonfrisk stenbiderrogn hjembringes formedelst 85 kr. for 100 gram.

Grøn frisørsalon indtager Nørrebrogade. Danmarks største grønne frisørkæde, ZENZ, åbner på onsdag den 6. februar deres salon nummer 9 på adressen Nørrebrogade 45, som de har overtaget fra den tidligere salon Capaldi. Kæden har allerede en salon næsten lige rundt om hjørnet i Guldbergsgade 29, men det afholder ikke ZENZ fra at fejre Nørrebrogade-åbningen med live- og DJ-musik,øko-lækkerier og goodiebags på onsdag mellem kl. 16 og kl. 19.

Musikbutik åbnet på Åboulevard.Efter 25 år i Søborg – de seneste 15 af dem med Niels Dupont som indehaver – er instrumentbutikken Music Keyflyttet til Nørrebro. Den umiddelbare anledning var nedrivningen af den bygning, butikken lå i, men efter kun et par uger i 2200 N er Dupont & co. blevet så begejstrede for lokalet på hjørnet af Kapelvej og Åboulevard, at de planlægger at beholde det som en permanent selvstændig afdeling. Music Key sælger primært guitarer, keyboards og tilbehør til skoler og institutioner, men private er også meget velkomne. 

Gavebutik drejer nøglen om.Kun godt to år kunne den lokalt berømmede tidligere Netto-medarbejder Maj-Britt Pedersen holde sin egen plante- og gavebutik, Åkanden, kørende i Rantzausgade 37 A. Siden årsskiftet har hun holdt brandudsalg på alle sine varer, og når denne weekend er omme, drejer hun endegyldigt nøglen om. Det 93,7 kvm store butikslokale, der administreres af fsb, kan angiveligt lejes for 11.318 kr. om måneden inklusive el, varme og antenneafgift. Hvis nogen har et nyt job til Maj-Britt, så skriv til Mit Nørrebro.

Det skal du i øvrigt også gøre, hvis:

  1. Du selv er ved at åbne en ny butik på Nørrebro
  2. Du kender nogen, der er ved at åbne en ny butik på Nørrebro
  3. Du undrer dig over, hvad der mon sker med de butikslokaler med pap for vinduerne, som du hver dag passerer på vej til arbejde eller på gåturen med hunden

Skriv til mt@mitnorrebro.dk

Vil du støtte Mit Nørrebros arbejde?

Synes du, at Nørrebro fortjener et fair og nuanceret journalistisk nyhedsmedie – skrevet og fotograferet af folk, der selv bor i bydelen?

Og ønsker du også fremover at kunne læse om alt det, der betyder noget i hverdagen for Nørrebros 80.000 indbyggere – og ikke bare om de få, spektakulære begivenheder, som de nationale medier vælger at fokusere på?

Så vil vi bede dig overveje at støtte vores arbejde ved at blive medlem af Mit Nørrebro. Du kan gøre en kæmpe forskel for et månedligt beløb, der svarer til en halv durum kebab – og samtidig kan du få fordel af en række lokale rabatter, tilbud og events.
Læs mere og bliv medlem her...

Relaterede artikler

X