MN logo rgb web 300x77
Mit Nørrebro
Dag 1 efter corona-nedlukningen – se billederne fra Nørrebro her

Dag 1 efter corona-nedlukningen – se billederne fra Nørrebro her

BEMÆRK! Denne artikel er cirka 2 år gammel
Vores dygtige fotograf Lars Christian Vibild har været rundt på et stadig mere mennesketomt Nørrebro i det første døgn efter at det blev meldt ud, at store dele af Danmark ville lukke ned for at bremse udbredelsen af coronavirus/COVID-19. Se de meget atypiske billeder her.

Alle billeder er taget af Lars Christian Vibild, @lcvibild

Torsdag morgen stod folk i kø for at komme ind i Kvickly til åbningen kl. 8. Der var flere mennesker end normalt, men ingen panisk hamstrings-stemning. Gæren var udsolgt, men toiletpapir var der nok af…
Linje 5c torsdag kl. 14 – og herunder: Den Røde Plads torsdag kl. 13.15.
Nørrebro Station torsdag kl. 15 – og herunder: Guldberg Skole torsdag kl. 13.
Frederikssundsvej torsdag kl 14.30.
Metroen torsdag kl. 14.55.

.

Nørrebrogade, fredag den 13. marts 2020 kl. 9.31.
Vil du støtte Mit Nørrebros arbejde?

Synes du, at Nørrebro fortjener et fair og nuanceret journalistisk nyhedsmedie – skrevet og fotograferet af folk, der selv bor i bydelen?

Og ønsker du også fremover at kunne læse om alt det, der betyder noget i hverdagen for Nørrebros 80.000 indbyggere – og ikke bare om de få, spektakulære begivenheder, som de nationale medier vælger at fokusere på?

Så vil vi bede dig overveje at støtte vores arbejde ved at blive medlem af Mit Nørrebro. Du kan gøre en kæmpe forskel for et månedligt beløb, der svarer til en halv durum kebab – og samtidig kan du få fordel af en række lokale rabatter, tilbud og events.
Læs mere og bliv medlem her...
X