MN logo rgb web 300x77
At spille eller ikke at spille – det er spørgsmålet

At spille eller ikke at spille – det er spørgsmålet

BEMÆRK! Denne artikel er cirka 5 år gammel

Ugens Nørrebro-joke, den defekte basketballbane ved Jagtvej, skulle nu være fikset  – det absurde nettag er ifølge kommunen blevet fjernet.

Har du også trukket mere på smilebåndet – eller måske rystet lidt mere på hovedet – end normalt i den forgangne uge?

Så skyldes det måske den let bizarre video fra DGI Storkøbenhavn, der viste, hvor helt og aldeles ubrugelig den ellers spritnye basketballbane på Jagtvej ved Den Grønne Sti var:

Grundet et net over boldbanen (ja, du læste rigtigt …) kunne det ikke lade sig gøre at skyde på mål udefra.

Nu skulle det famøse nettag ifølge TV 2 Lorry være fjernet fra banen, så den nye bane igen kan tages i brug – og denne gang virke.

Der er også rapporteret en række andre problemer med den nye bane, men dem regner kommunen med at få klaret i en kommende dialog med DGI og Streetbasketball København.

“Vores fokus har været at få problemet løst, så der kan spilles basketball på banen. Og her var den hurtigste måde at fjerne nettaget,” skriver Teknik- og Miljøforvaltningen i Københavns Kommune til TV 2 Lorry.

“Nu fortsætter vi vores dialog med både Streetbasketball København og DGI i den kommende tid, så vi kan få banen indrettet på en måde, der skaber mest mulig gavn og glæde i lokalområdet og for brugerne af banen,” skriver forvaltningen.

Related Articles

X