MN logo rgb web 300x77
Mit Nørrebro
Denne weekend: Bliv testet for corona lige her på Nørrebro

Denne weekend: Bliv testet for corona lige her på Nørrebro

BEMÆRK! Denne artikel er cirka 1 år gammel
Coronasmitten i København stiger, og derfor kan du her i weekenden få taget en coronatest i en ny pop up-teststation på Nørrebro Park Skole.

Akrivfoto Nørrebro Park Skole: Poul-Erik Pløhn

OBS! Læs også om det nye testcenter, der er oprettet på Nørrebro Park Skole 12.-20. september

I forlængelse af vores artikel fra fredag morgen om det stigende corona-smittetal i København kan vi nu fortælle, at der her i weekenden bliver etableret en pop up-teststation på Nørrebro Park Skole på Jagtvej.

Åbningstiden er lørdag og søndag kl. 10-16, og du behøver ikke bestille tid, men kan bare møde op og stille dig i kø. Husk at holde god afstand i køen.

Teststationen er kommet i stand i en aftale mellem Københavns Kommune og Region Hovedstaden, som også etablerer en midlertidig teststation i Valby.

Der er kapacitet til at teste 2.000 mennesker om dagen i hveraf de to pop up-teststationer. Testene vil blive analyseret hos Statens Serum Institut.

“Det er afgørende, at vi nu får vendt udviklingen i antallet af smittede i København. Der skal være så gode testmuligheder som overhovedet muligt, så vi kan inddæmme smitten, mens tid er. Derfor er jeg også meget tilfreds med, at vi i Københavns Kommune sammen med regionen nu ekstraordinært får etableret lokale testcentre i Valby og på Nørrebro. Det vil gøre det hurtigere og nemmere for københavnerne at blive testet“, siger sundheds- og omsorgsborgmester i Københavns Kommune Sisse Marie Welling (SF)

Vil du støtte Mit Nørrebros arbejde?

Synes du, at Nørrebro fortjener et fair og nuanceret journalistisk nyhedsmedie – skrevet og fotograferet af folk, der selv bor i bydelen?

Og ønsker du også fremover at kunne læse om alt det, der betyder noget i hverdagen for Nørrebros 80.000 indbyggere – og ikke bare om de få, spektakulære begivenheder, som de nationale medier vælger at fokusere på?

Så vil vi bede dig overveje at støtte vores arbejde ved at blive medlem af Mit Nørrebro. Du kan gøre en kæmpe forskel for et månedligt beløb, der svarer til en halv durum kebab – og samtidig kan du få fordel af en række lokale rabatter, tilbud og events.
Læs mere og bliv medlem her...

Relaterede artikler

X