MN logo rgb web 300x77
Denne weekend: Bliv testet for corona lige her på Nørrebro

Denne weekend: Bliv testet for corona lige her på Nørrebro

BEMÆRK! Denne artikel er cirka 3 år gammel
Coronasmitten i København stiger, og derfor kan du her i weekenden få taget en coronatest i en ny pop up-teststation på Nørrebro Park Skole.

Akrivfoto Nørrebro Park Skole: Poul-Erik Pløhn

OBS! Læs også om det nye testcenter, der er oprettet på Nørrebro Park Skole 12.-20. september

I forlængelse af vores artikel fra fredag morgen om det stigende corona-smittetal i København kan vi nu fortælle, at der her i weekenden bliver etableret en pop up-teststation på Nørrebro Park Skole på Jagtvej.

Åbningstiden er lørdag og søndag kl. 10-16, og du behøver ikke bestille tid, men kan bare møde op og stille dig i kø. Husk at holde god afstand i køen.

Teststationen er kommet i stand i en aftale mellem Københavns Kommune og Region Hovedstaden, som også etablerer en midlertidig teststation i Valby.

Der er kapacitet til at teste 2.000 mennesker om dagen i hveraf de to pop up-teststationer. Testene vil blive analyseret hos Statens Serum Institut.

“Det er afgørende, at vi nu får vendt udviklingen i antallet af smittede i København. Der skal være så gode testmuligheder som overhovedet muligt, så vi kan inddæmme smitten, mens tid er. Derfor er jeg også meget tilfreds med, at vi i Københavns Kommune sammen med regionen nu ekstraordinært får etableret lokale testcentre i Valby og på Nørrebro. Det vil gøre det hurtigere og nemmere for københavnerne at blive testet“, siger sundheds- og omsorgsborgmester i Københavns Kommune Sisse Marie Welling (SF)

Related Articles

X