MN logo rgb web 300x77
Mit Nørrebro
Denne weekend: Caribisk legende åbner ny reggaeklub i Støberiet

Denne weekend: Caribisk legende åbner ny reggaeklub i Støberiet

BEMÆRK! Denne artikel er cirka 2 år gammel

På lørdag den 7. marts får Nørrebro en ny klub for elskere af reggae og caribisk musik med navnet Caribbean Culture Drop.

Der er fri entré og en caribisk legende på scenen i Støberiet, når bydelen på lørdag får en ny reggaeklub.

Caribbean Culture Drop sætter fut under danseskoene i et program med jamaicanske BB Seaton, svenske Million Vibes og de danske DJ’s Roots Man Hifi og Peoples Choice.  

Fra klokken 19 til 22 er der caribisk mad, documentaries, artist talks og vinyl sessions og måske et spil dominoes på programmet. Fra klokken 22 åbnes den store sal med performances og DJ’s.

“Vi ønsker at skabe et fristed for alle, der har passion og kærlighed for den oprindelige jamaicanske musik og kultur, og vi lancerer fire events hen over foråret, som alle tager afsæt i caribisk musik og kultur”, fortæller arrangørerne.

Som aftenens hovednavn har Caribbean Culture drop inviteret BB Seaton til København. Han vil blandt andet fortælle om sin kommende bogudgivelse ’Sixty years after’.

“Vi glæder os til at deltage ved Grand Opening for Caribbean Culture Drop. Jeg vil fortælle om min kommende bog, spille nogle hits og med glæde svare på nogle spørgsmål om den gyldne periode i caribisk musik, som jeg var så heldig at være en signifikant del af,” siger BB Seaton i en hilsen på Facebook.

Den 75-årige Seaton blev født i Kingston på Jamaica og har optrådt lige siden 1960. Først som solist, senere som medlem af duoen Winston & Bibby, The Gaylads og The Astronauts.

The Gaylads fik stor kommerciel succes i slutningen af 1960erne, inden Seaton i 1972 igen gik solo og fik adskillige store hits som ’Accept My Apology’, ’Sweet Caroline’, ’Lean on Me’ og ’Thin Line Between Love and Hate’.

Madbilletter til reggaeklubbens åbning på lørdag kan købes i forsalg.

Foto: Reggaeville.com

Vil du støtte Mit Nørrebros arbejde?

Synes du, at Nørrebro fortjener et fair og nuanceret journalistisk nyhedsmedie – skrevet og fotograferet af folk, der selv bor i bydelen?

Og ønsker du også fremover at kunne læse om alt det, der betyder noget i hverdagen for Nørrebros 80.000 indbyggere – og ikke bare om de få, spektakulære begivenheder, som de nationale medier vælger at fokusere på?

Så vil vi bede dig overveje at støtte vores arbejde ved at blive medlem af Mit Nørrebro. Du kan gøre en kæmpe forskel for et månedligt beløb, der svarer til en halv durum kebab – og samtidig kan du få fordel af en række lokale rabatter, tilbud og events.
Læs mere og bliv medlem her...

Relaterede artikler

X