MN logo rgb web 300x77
Det kigger de efter: Nørrebros fodboldpiger går efter EM-drømmen

Det kigger de efter: Nørrebros fodboldpiger går efter EM-drømmen

BEMÆRK! Denne artikel er cirka 2 år gammel

U12-hold samler flasker, sælger kager og laver julekalender for at få opfyldt deres drøm om at se EM i kvindefobold i London i 2022.

Frem mod EM i kvindefodbold 2022 samler pigerne fra Nørrebro Uniteds U12-hold penge ind til drømmen om at komme af sted sammen med fodboldholdet.

Som en del af U12-holdet samler 11-årige Kara og Nova dagligt pantflasker efter skole og på vej til fodboldtræning. Holdet sælger desuden kager, og snart kan du også møde dem på Nørrebros gader og stræder, hvor du kan støtte deres vej til EM-drømmen ved at købe U12-pigernes helt egen julekalender.

U12-holdets motivation for rejsen er at ryste holdet sammen og styrke fællesskabet igennem denne identitetsskabende oplevelse.

I England håber Kara og Nova på at se deres idol Pernille Harder spille på den helt store bane til EM. Derudover er planen, at pigerne selv skal spille en kamp under deres Englandstur.

Du kan støtte pigerne ved at købe deres julekalender eller ved at sende beløb over MobilePay på nummeret 7650BD.

Kara og Nova arbejder sammen med deres holdkammerater fra Nørrebro Uniteds U12 pigehold på at komme til London næste år, så de kan se deres danske landsholdidoler spille til EM i kvindefodbold. Film og tekst er lavet af Cecilie Elmholt Skou, Frederik Bruun Kynde, Johanne Engelst Kærgård og Sofie Katrine Due fra TV- og Medietilrettelæggeruddannelsen på Danmarks Medie- og Journalisthøjskole.

Related Articles

X