Mit Nørrebro
Det kigger de efter: Nørrebros fodboldpiger går efter EM-drømmen

Det kigger de efter: Nørrebros fodboldpiger går efter EM-drømmen

U12-hold samler flasker, sælger kager og laver julekalender for at få opfyldt deres drøm om at se EM i kvindefobold i London i 2022.

Frem mod EM i kvindefodbold 2022 samler pigerne fra Nørrebro Uniteds U12-hold penge ind til drømmen om at komme af sted sammen med fodboldholdet.

Som en del af U12-holdet samler 11-årige Kara og Nova dagligt pantflasker efter skole og på vej til fodboldtræning. Holdet sælger desuden kager, og snart kan du også møde dem på Nørrebros gader og stræder, hvor du kan støtte deres vej til EM-drømmen ved at købe U12-pigernes helt egen julekalender.

U12-holdets motivation for rejsen er at ryste holdet sammen og styrke fællesskabet igennem denne identitetsskabende oplevelse.

I England håber Kara og Nova på at se deres idol Pernille Harder spille på den helt store bane til EM. Derudover er planen, at pigerne selv skal spille en kamp under deres Englandstur.

Du kan støtte pigerne ved at købe deres julekalender eller ved at sende beløb over MobilePay på nummeret 7650BD.

Kara og Nova arbejder sammen med deres holdkammerater fra Nørrebro Uniteds U12 pigehold på at komme til London næste år, så de kan se deres danske landsholdidoler spille til EM i kvindefodbold. Film og tekst er lavet af Cecilie Elmholt Skou, Frederik Bruun Kynde, Johanne Engelst Kærgård og Sofie Katrine Due fra TV- og Medietilrettelæggeruddannelsen på Danmarks Medie- og Journalisthøjskole.

Vil du støtte Mit Nørrebros arbejde?

Synes du, at Nørrebro fortjener et fair og nuanceret journalistisk nyhedsmedie – skrevet og fotograferet af folk, der selv bor i bydelen?

Og ønsker du også fremover at kunne læse om alt det, der betyder noget i hverdagen for Nørrebros 80.000 indbyggere – og ikke bare om de få, spektakulære begivenheder, som de nationale medier vælger at fokusere på?

Så vil vi bede dig overveje at støtte vores arbejde ved at blive medlem af Mit Nørrebro. Du kan gøre en kæmpe forskel for et månedligt beløb, der svarer til en halv durum kebab – og samtidig kan du få fordel af en række lokale rabatter, tilbud og events.
Læs mere og bliv medlem her...

Related Articles

Få 15% rabat, når du handler lokalt

Bliv medlem af Mit Nørrebro og få fordel af en række lokale rabatter, tilbud og events

X