Mit Nørrebro
Det siger nørrebroerne selv: Derfor er vores bydel verdens bedste

Det siger nørrebroerne selv: Derfor er vores bydel verdens bedste

Nørrebro blev for få uger siden kåret til verdens bedste bydel af magasinet Time Out. Men hvorfor blev den det? Hvem er menneskerne på Nørrebro, og hvad mener de selv gør deres bydel til den bedste i verden? Se med her.

Nørrebro har i mange år kæmpet med et blakket ry, og der er stadig folk rundt omkring i landet, der elsker at hade vores bydel.

Alligevel blev Nørrebro i begyndelsen af oktober kåret som verdens bedste bydel af det internationale rejsemagasin Time Out.

Magasinet fremhævede blandt andet fællesskabsånden, diversiteten og den gode mad – men hvad mener nørrebroerne? Hvad synes de selv gør deres bydel til den bedste i verden?

I jagten på et svar har et hold studerende fra TV- og Medietilrettelæggeruddannelsen på Danmarks Medie- og Journalisthøjskole besøgt blandt andre grønthandleren i Blågårdsgade, barnet på løbehjulet, menneskerne på stamværtshuset, skaterne ved Friheden, den travle mor med småbørnene og en meget smilende frisør:

Filmen er lavet af Frejamay November, Vinnifred Lindholt, Malte Dunk, Lærke Myrrhøj Nielsen, Julie Ditte Gerber.

Vil du støtte Mit Nørrebros arbejde?

Synes du, at Nørrebro fortjener et fair og nuanceret journalistisk nyhedsmedie – skrevet og fotograferet af folk, der selv bor i bydelen?

Og ønsker du også fremover at kunne læse om alt det, der betyder noget i hverdagen for Nørrebros 80.000 indbyggere – og ikke bare om de få, spektakulære begivenheder, som de nationale medier vælger at fokusere på?

Så vil vi bede dig overveje at støtte vores arbejde ved at blive medlem af Mit Nørrebro. Du kan gøre en kæmpe forskel for et månedligt beløb, der svarer til en halv durum kebab – og samtidig kan du få fordel af en række lokale rabatter, tilbud og events.
Læs mere og bliv medlem her...

Få 15% rabat, når du handler lokalt

Bliv medlem af Mit Nørrebro og få fordel af en række lokale rabatter, tilbud og events

X