MN logo rgb web 300x77
Det skal du opleve på Nørrebro i weekenden

Det skal du opleve på Nørrebro i weekenden

BEMÆRK! Denne artikel er cirka 5 år gammel
Oscarnat i Empire Bio, loppemarked i Nørrebrohallen samt sidste udkald for vinterjazz. Det er bare nogle af weekendens tilbud i 2200 N.

Nørrebro er hverdag, og Nørrebro er fest og farver. Og så alt det ind imellem.

Det er denne weekend et tydeligt eksempel på, for to af de kommende dages største kulturarrangementer på Nørrebro ligger i hver sin ende af glam-skalaen. De foregår begge søndag, men på vidt forskellige tidspunkter, så du kan sagtens vise dig fra din mest multikulturelle side og gå til begge dele:

I dagtimerne kl. 10-15 er der stort, indendørs loppemarked i Nørrebrohallen med alskens sager fra bydelens kældre og loftrum.

Det er måske ikke alt sammen støvet lige godt af på forhånd, så det er nok en god idé at tage det afslappede søndagstøj på – til gengæld kan du gøre et godt kup.

Om aftenen kan du iklæde dig dit fineste galla-outfit (om end det ikke er et krav) og drage mod Empire Bio, der holder Oscarnat hele natten fra velkomstboblerne klokken 21.30 søndag aften til farvel-og-tak-for-i-nat-croissanterne kl. 06.00 mandag morgen (“Godmorgen, chef, jeg holder fri i dag …”)

Mellem boblerne og selve Oscarshowet vises den amerikanske dramakomedie ‘Green Book’ med danske Viggo Mortensen i en af de bærende roller – og den røde løber er der selvfølgelig også tænkt på.

Sidste udkald for vinterjazz og udendørsfilm

Både fredag og lørdag kan du få de sidste toner af Vinterjazz 2019 med dig i Verdenskulturcentret på Nørre Allé, ligesom det er sidste chance for at få et glimt af den udendørs kortfilmfestival ’60Seconds’. Sidstnævnte har i år temaet ‘Mennesket versus Naturen’ og kan her på Nørrebro ses i byrummet ved VerdensKulturCentret og i VideoMøllen på hjørnet af Ravnsborggade og Sankt Hans Gade.

Har du børn i alderen op til 4 år, er søndagsforestillingen ‘Dada!’ på Nørrebro Bibliotek måske lige sagen for jer, mens det måske nok kræver lidt større eller slet ingen børn på slæb for fuldt ud at kunne nyde udstillingen og omvisningen ‘Døden efter freden – den spanske syge’ samme dag på Kulturcentret Assistens.

Krydret mad, blomstrende altaner og velplacerede hatte

Den kommende uge på Nørrebro byder i øvrigt på blandt andet altanworkshop hos TagTomat, smagfuldt samvær i Madklubben ‘Send flere Krydderier’ og premiere på forestillingen ‘Jeg er sgu min egen’ på Nørrebro Teater – men alt det samt tid og sted for alt andet nævnt her i artiklen kan du læse mere om i Mit Nørrebros kalender.

Rigtig god weekend – og nyd den sidste uge af vinteren, før det på næste fredag officielt bliver forår igen!

Related Articles

X