MN logo rgb web 300x77
Mit Nørrebro
Efterårsferien starter med opholdsforbud i Nørrebroparken

Efterårsferien starter med opholdsforbud i Nørrebroparken

BEMÆRK! Denne artikel er cirka 1 år gammel
Københavns Politi indfører for 5. weekend i træk opholdsforbud i dele af Nørrebroparken.

Ja, opholdsforbuddet er nu blevet forlænget så mange gange, at vi er blevet nødt til at vende bøtten med arkivfotos fra de spontane fester i Nørrebroparken ;-). Foto: Lars Christian Vibild, larsvibild.dk

I det mindste er vi ikke alene – Vesterbro er med Kødbyen også med, når vi her på Nørrebro indleder efterårsferien med endnu et midlertidigt opholdsforbud i Nørrebroparken.

Som de foregående periodiske opholdsforbud fra Københavns Politi gælder det kun for bestemte dele af parken – du kan se zonerne her – og i følgende afgrænsede tidsrum:

• Torsdag den 8. oktober fra kl. 18.00 til fredag den 9. oktober kl. 02.00

• Fredag den 9. oktober fra kl. 18.00 til lørdag den 10. oktober kl. 02.00

• Lørdag den 10. oktober fra kl. 18.00 til søndag den 11. oktober kl. 02.00

For den del af Skateparken, der ligger umiddelbart foran Café Friheden, vil opholdsforbuddet være gældende i tidsrummet kl. 22.00 til 02.00 de pågældende dage.

Sundhedsmyndighederne kunne ellers i går meddele, at der det seneste døgn havde været det laveste antal konstaterede nysmittede – 322 på landsplan – siden 11. september, som er den weekend, hvor opholdsforbuddet i Nørrebroparken første gang blev indført.

Sundhedsministeren har også været ude at konstatere, at coronakurven med det nuværende kontakttal på 0,8 er knækket.

Alligevel har Københavns Politi altså valgt at fastholde de udendørs opholdsforbud:

“Vi er desværre stadig i en alvorlig situation med mange syge borgere, og derfor holder vi fast i de midlertidige restriktioner, vi har indført. Også i den kommende weekend vil vores betjente være markant til stede i byen, og jeg opfordrer alle til at udvise ansvarlighed, så vi kan begrænse risikoen for smittespredning. Opskriften er at holde afstand, undgå store forsamlinger, droppe festerne og gå hjem, når byen lukker ned kl. 22,” siger politidirektør Anne Tønnes.

Vil du støtte Mit Nørrebros arbejde?

Synes du, at Nørrebro fortjener et fair og nuanceret journalistisk nyhedsmedie – skrevet og fotograferet af folk, der selv bor i bydelen?

Og ønsker du også fremover at kunne læse om alt det, der betyder noget i hverdagen for Nørrebros 80.000 indbyggere – og ikke bare om de få, spektakulære begivenheder, som de nationale medier vælger at fokusere på?

Så vil vi bede dig overveje at støtte vores arbejde ved at blive medlem af Mit Nørrebro. Du kan gøre en kæmpe forskel for et månedligt beløb, der svarer til en halv durum kebab – og samtidig kan du få fordel af en række lokale rabatter, tilbud og events.
Læs mere og bliv medlem her...

Relaterede artikler

X