MN logo rgb web 300x77
Mit Nørrebro
En uge til åbningen: Sådan ser metroens nye stationspladser ud

En uge til åbningen: Sådan ser metroens nye stationspladser ud

BEMÆRK! Denne artikel er cirka 2 år gammel
I sidste uge kunne vi vise, hvordan Cityringens fire nye metrostationer så ud indefra. Her, præcis en uge inden åbningen, kan du se stationerne og stationspladserne udefra med helt nye luftfotos.

De sidste måneder er det gået stærkt: plankeværker er røget ned, græs er sået, blomster er plantet, cykelstativer er sat op.

Nørrebros fire nye metrostationer på den kommende Cityringen, der åbner på søndag den 29. september kl. 16, er ved at være klar til den store indvielse og de mange nye besøgende.

Og det er tydeligt at se, hvor langt man er nået med selve stationspladserne, siden Metroen offentliggjorde en række luftfotos for kun godt fire måneder siden.

Se bare her – og sammenlign dem eventuelt med billederne fra for begyndelsen af maj: Se de nye luftfotos: så langt er metrostationerne på Nørrebro

Nørrebro Station. Forventet antal daglige passagerer*: 20.000
Nuuks Plads (som statens ejendomsselskab Freja netop har solgt til den private investor 2 L). Forventet antal daglige passagerer*: 6.000

Læs også: Ny ejer af Nuuks Plads lover: “Der kommer ikke et højhus!”

Skjolds Plads. Forventet antal daglige passagerer*: 7.000
Nørrebros Runddel. Forventet antal daglige passagerer*: 8.000

Sammenlign billederne herover med billederne fra for godt fire måneder siden.

Eller se de nye metrostationer indefra

* Forventet antal daglige passagerer på hverdage i 2025
Fotos: Dragør Luftfoto/Metroen.

Vil du støtte Mit Nørrebros arbejde?

Synes du, at Nørrebro fortjener et fair og nuanceret journalistisk nyhedsmedie – skrevet og fotograferet af folk, der selv bor i bydelen?

Og ønsker du også fremover at kunne læse om alt det, der betyder noget i hverdagen for Nørrebros 80.000 indbyggere – og ikke bare om de få, spektakulære begivenheder, som de nationale medier vælger at fokusere på?

Så vil vi bede dig overveje at støtte vores arbejde ved at blive medlem af Mit Nørrebro. Du kan gøre en kæmpe forskel for et månedligt beløb, der svarer til en halv durum kebab – og samtidig kan du få fordel af en række lokale rabatter, tilbud og events.
Læs mere og bliv medlem her...

Relaterede artikler

X