MN logo rgb web 300x77
Endnu en mand anholdt for knivdrabet i Hans Tavsens Gade

Endnu en mand anholdt for knivdrabet i Hans Tavsens Gade

BEMÆRK! Denne artikel er cirka 2 år gammel

En 24-årig mand er anholdt og sigtet for drabet på en 26-årig syrer for en måned siden.

Arkivfoto fra dagen efter drabet: Mette Trudsø/Mit Nørrebro

Præcis en måned efter knivdrabet på en ung mand i Hans Tavsens Gade kunne Københavns Politi torsdag den 7. oktober anholde den anden af nu to formodede gerningsmænd.

Det drejer sig om en 24-årig mand, der menes at stå i ledtog med den 21-årige, der allerede et døgn efter drabet blev anholdt og sigtet i sagen, og som stadig sidder varetægtsfængslet.

“Vi har en teori om, at den 21-årige og den 24-årige har begået drabet i forening. Vi kan dog ikke udelukke, at der kan have været flere medvirkende, og der kan derfor komme flere anholdelser i sagen,” konstaterer leder af Afdelingen for personfarlig kriminalitet i Københavns Politi, vicepolitiinspektør Bjarke Dalsgaard, i en pressemeddelelse udsendt fredag.

Vicepolitiinspektøren fortæller til nyhedsbureauet Ritzau, at den 24-årige mand blev anholdt “uden dramatik“ på sit arbejde torsdag morgen.

Han forventes at komme i egentligt grundlovsforhør fredag eftermiddag.

Hvad der nærmere skete forud for drabet er stadig uklart. Københavns Politi har endnu ikke kunnet fastlægge et motiv, men har længe arbejdet ud fra en teori om, at der har været en forudgående kontakt mellem de implicerede parter.

Politiet hører stadig meget gerne fra vidner på tlf. 1-1-4, og vi genudsender derfor et signalement af offeret:

Der var tale om en 21-årig mand af syrisk oprindelse, næsten skaldet og med sort fuldskæg. Han var på dagen iført blå jeans, sort T-shirt med Levis-logo og sorte Nike-sneakers med hvide såler, og han havde en guldkæde om halsen.


Related Articles

X