Mit Nørrebro
Europas næstbedste pizza laves på Nørrebro

Europas næstbedste pizza laves på Nørrebro

BEMÆRK! Denne artikel er cirka 3 år gammel
Christian Puglisis restaurant Bæst i Guldbergsgade løber med andenpladsen i international rejseguides Top 50 liste over europæiske pizzeriaer.

Det internationale rejsesite Big 7 Travel afsagde tirsdag en dom af den gode slags: Europas næstbedste pizza fås på Nørrebro – nærmere betegnet på restaurant Bæst i Guldbergsgade.

“Du ved, at det er ‘the real deal’ her, fordi de har deres egen gård med fokus på økologisk kød og produkter af høj kvalitet samt deres eget salumeria [pølsemageri, red.] og mikro-mejeri – i stedet for at importere mozzarella laver de den selv med den bedste råmælk,” skriver Big 7 Travel.

(Og ja, selvom Mit Nørrebros redaktion har flere bud på formidable pizzasteder her i bydelen, må vi indrømme, at vi aldrig – aldrig! – har fået bedre mozzarella hverken på eller uden for Nørrebro end på netop Bæst.)

Rejsesitets konklusion er kort og godt: “This place is taking pizzas to whole new levels.”

Der optråder kun én anden dansk pizzariarestaurant på listen – Mother på Vesterbro – og den ligger et pænt stykke længere nede på en 29.-plads.

Og hvor er så det eneste sted i Europa, hvor man kan få en bedre pizza end på Nørrebro? Ja, ifølge Big 7 Travel er det i selve den moderne pizzas hjemby, italienske Napoli (på L’Antica Pizzeria da Michele, hvis du lige står og skal på de kanter) – så set i dét lys er en 2.-plads jo nærmest det højest opnåelige.

For to år siden blev Bæst udråbt til den ottendebedste pizzarestaurant i verden af britiske The Guardians madanmelder og pizzaekspert Daniel Young. Den første tirsdag i april 2019 er de så blevet kåret som den andenbedste pizzarestaurant i Europa. Blev du også lige pludselig sulten? Fotos: Bæst


Vil du støtte Mit Nørrebros arbejde?

Synes du, at Nørrebro fortjener et fair og nuanceret journalistisk nyhedsmedie – skrevet og fotograferet af folk, der selv bor i bydelen?

Og ønsker du også fremover at kunne læse om alt det, der betyder noget i hverdagen for Nørrebros 80.000 indbyggere – og ikke bare om de få, spektakulære begivenheder, som de nationale medier vælger at fokusere på?

Så vil vi bede dig overveje at støtte vores arbejde ved at blive medlem af Mit Nørrebro. Du kan gøre en kæmpe forskel for et månedligt beløb, der svarer til en halv durum kebab – og samtidig kan du få fordel af en række lokale rabatter, tilbud og events.
Læs mere og bliv medlem her...

Related Articles

Få 15% rabat, når du handler lokalt

Bliv medlem af Mit Nørrebro og få fordel af en række lokale rabatter, tilbud og events

X