MN logo rgb web 300x77

februar, 2019

20feb19:0020:30TagTomats SvampeUnivers – dyrk selv dine spiselige svampe

Detaljer

Denne aften handler om gør-det-selv svampedyrkning og cirkulære kredsløb, og henvender sig både til dig, der gerne vil i gang med at dyrke spiselige svampe derhjemme og dig, som er lærer eller pædagog, og gerne vil inddrage svampedyrkning i din undervisning/pædagogiske praksis.

Aftenen vil have af et praktisk element, hvor du kan få hjælp til at klargøre din egen genbrugte emballage. Så medbring dine egne gamle isbøtter, skyrbøtter, mælkekartoner eller slidte madkasser – svampene er ligeglade med, hvilke beholdere de gror i!

Du vil herudover blive præsenteret for svampenes forunderlige verden og få styr på den vigtigste terminologi knyttet til svampedyrkning, og vi vil gennemgå forskellige metoder til dyrkning, og dele ud af TagTomats mange erfaringer og skøre eksperimenter, så du bliver godt klædt på til at gå i gang med din egen DIY-svampedyrkning.

Med i kursusprisen får du en lille pakke mycelium af hvid, gul eller rosa østershat, så du er helt klar til at gå i gang, når du kommer hjem.
Herudover vil der på aftenen være særlig kursusrabat på alle vores produkter med svampedyrkning.

Underviser:
Julie Holm – cand.mag. i biologi og TagTomats svampeformidler.

 

Pris: 150 kr., billet kan købes her

tid

(Onsdag) 19:00 - 20:30

Sted

TagTomat

Jagtvej 59

X