MN logo rgb web 300x77
Mit Nørrebro
Fik du set dem? Her er årets bedste billeder fra Nørrebro

Fik du set dem? Her er årets bedste billeder fra Nørrebro

BEMÆRK! Denne artikel er cirka 2 år gammel
Fra snevejr til sommersol, fra blomstrende kirsebærtræer på Superkilen til glødende efterårsløv i Nørrebroparken. Gennem hverdag, fest, improviserede glædesstunder og uvelkomne demonstrationer har fotograferne Julie Vinding Thomsen og Lars Christian Vibild fotograferet Nørrebro tyndt gennem hele 2019. Se deres bedste fotos her.

.

Læs også ‘Nytårsquiz: Året der gik på Nørrebro 2019’

.

.

Jo, vi havde faktisk sne i 2019. Billedet her fra Assistensen er fra januar. Foto: Lars Christian Vibild.

.

.

.

.

Nørrebroløbet blev i juni afholdt for niende gang. 10 drenge i alderen 9-14 år fra værestedet Gadepulsen på Nørrebro står bag løbet, der har stor lokal opbakning. Topbilledet på denne artikel er også fra Nørrebroløbet og det mest populære billede på Mit Nørrebros Facebook i hele 2019. Det viser præst fra Hellig Kors Kirke, Andreas Christensen, i fuldt firspring og ornat – hvilket vakte så stor viral begejstring, at billedet fik kommentarer fra udlandsdanskere så langt væk som USA og Australien. Begge billeder fra løbet er taget af Lars Christian Vibild.

.

.

.

.

.

.

Se også billederne i fotoreportagen ‘Så blev det jul på Nørrebro: se de stemningsfulde billeder’

.

Vil du støtte Mit Nørrebros arbejde?

Synes du, at Nørrebro fortjener et fair og nuanceret journalistisk nyhedsmedie – skrevet og fotograferet af folk, der selv bor i bydelen?

Og ønsker du også fremover at kunne læse om alt det, der betyder noget i hverdagen for Nørrebros 80.000 indbyggere – og ikke bare om de få, spektakulære begivenheder, som de nationale medier vælger at fokusere på?

Så vil vi bede dig overveje at støtte vores arbejde ved at blive medlem af Mit Nørrebro. Du kan gøre en kæmpe forskel for et månedligt beløb, der svarer til en halv durum kebab – og samtidig kan du få fordel af en række lokale rabatter, tilbud og events.
Læs mere og bliv medlem her...

Relaterede artikler

X