MN logo rgb web 300x77
Mit Nørrebro
Film i gadebilledet skal få dig til at tænke over vores klode

Film i gadebilledet skal få dig til at tænke over vores klode

BEMÆRK! Denne artikel er cirka 3 år gammel
’Mennesket versus naturen’ er temaet for en række kortfilm, som du fra i dag og til og med på søndag kan se på to udendørs lokationer her på Nørrebro.

Normalt har naturen ikke de bedste betingelser her på stenbroen, men de seneste to-tre dage har de lune februartemperaturer fået de lokale til at tale om forår og dele billeder af vintergækker på de sociale medier.

Og fra i dag og resten af ugen vil vi nørrebroere få mulighed for at supplere hverdagens tanker og indkøb i den økologiske og bæredygtige afdeling med nye input og billeder om forholdet mellem mennesker og natur.

Det sker, når kortfilmfestivalen 60Seconds viser 10 jury-udvalgte kortfilm fra årets tema ’Human versus Nature’ i byrummet ved VerdensKulturCentret på Nørre Allé og i VideoMøllen på hjørnet af Ravnsborggade og Sankthansgade – plus en god håndfuld andre steder i det øvrige København.

60Seconds Festivalen har i år modtaget 278 kortfilm fra hele verden, hvilket er ny rekord. Den officielle åbning foregår i dag, mandag den 18. februar, kl. 17-18.30 i Park Bio på Østerbro

Hvad: 60Seconds Festival 2019, tema: ’Human versus Nature’

Hvor: VerdensKulturCentret, Nørre Allé 7 og VideoMøllen på hjørnet af Ravnsborggade og Sankthansgade

Hvornår: 18.-24. februar

Filmvisning på Copenhagen Contemporary’s facade. Foto: 60Seconds. Artiklens hovedbillede med sælen er fra Sara Koppels jury-udvalgte video ’ Seriously Deadly Silence’ om 60 truede arter på kloden fra 60Seconds Festivalen 2015.

.

Vil du støtte Mit Nørrebros arbejde?

Synes du, at Nørrebro fortjener et fair og nuanceret journalistisk nyhedsmedie – skrevet og fotograferet af folk, der selv bor i bydelen?

Og ønsker du også fremover at kunne læse om alt det, der betyder noget i hverdagen for Nørrebros 80.000 indbyggere – og ikke bare om de få, spektakulære begivenheder, som de nationale medier vælger at fokusere på?

Så vil vi bede dig overveje at støtte vores arbejde ved at blive medlem af Mit Nørrebro. Du kan gøre en kæmpe forskel for et månedligt beløb, der svarer til en halv durum kebab – og samtidig kan du få fordel af en række lokale rabatter, tilbud og events.
Læs mere og bliv medlem her...

Relaterede artikler

X