MN logo rgb web 300x77
Mit Nørrebro
Filmfestival: Agami – manden med de mange titler

Filmfestival: Agami – manden med de mange titler

BEMÆRK! Denne artikel er cirka 1 år gammel
Søn af en konge, flygtning, nørrebroer, rapper, inklusionspædagog, selvstændig og far. Mød Joseph Agami i dette portræt lavet af elever fra Blågård Skoles Film-og Medielinje.

Joseph Agami har mange titler. Så mange, at det kan være svært for ham at navigere i.

Joseph fortæller selv, at der er passager i hans liv, som er klippet ud af hans hukommelse. Tilbage står fragmenter af et liv.

Og netop fragmenter af et liv med udklippede passager har inspireret Josva Leander Herbst, da han skulle klippe portrætfilmen:  AGAMI.

Tilrettelæggelse: Josva Leander Herbst, Magnus Egebo, Hanad Awil Kulane og Mahmood Kessem Esteitieh – alle 8. klasses elever fra Film- og medielinjen på Blågård Skole. Klip: Josva Leander Herbst. Vejleder: Martin Drange.
Vil du støtte Mit Nørrebros arbejde?

Synes du, at Nørrebro fortjener et fair og nuanceret journalistisk nyhedsmedie – skrevet og fotograferet af folk, der selv bor i bydelen?

Og ønsker du også fremover at kunne læse om alt det, der betyder noget i hverdagen for Nørrebros 80.000 indbyggere – og ikke bare om de få, spektakulære begivenheder, som de nationale medier vælger at fokusere på?

Så vil vi bede dig overveje at støtte vores arbejde ved at blive medlem af Mit Nørrebro. Du kan gøre en kæmpe forskel for et månedligt beløb, der svarer til en halv durum kebab – og samtidig kan du få fordel af en række lokale rabatter, tilbud og events.
Læs mere og bliv medlem her...

Relaterede artikler

X