Mit Nørrebro

Filmfestival: Be Free – parkour og relationer på tværs

Filmfestival: Be Free – parkour og relationer på tværs

BEMÆRK! Denne artikel er cirka 12 måneder gammel
Ungdomsfællesskabet Be Free Nørrebro afholder de næste to tirsdage gratis parkour-workshops, hvor alle unge er velkomne.

Cat Leap, backflips, 360 swing, rullefald og monkey vault er blot nogle af termerne, som bliver slynget ud på Den Røde Plads de næste par tirsdage kl. 16-18, hvor unge kan mødes og dyrke parkour. 

Be Free, der arrangerer parkour-workshoppen, er en ungdomsforening rettet mod unge i alderen 15-25.

Be Frees formål er at skabe et inkluderende ungdomsmiljø, hvor der er plads til alle uanset baggrund, køn, etnicitet og erfaring. Det gør de ved at arrangere og afholde en række events og workshops. Deres fokus er rettet specifikt mod hiphop og gadeidræt, da det er noget, alle kan være en del af uanset erfaring og udstyr. 

“Parkour er en leg, hvor der er plads til alle” siger Be Frees daglige leder, Dina Lindgreen.

Er man ikke så klar på at lave 360’ere og hoppe rundt mellem stativer, er der også mulighed for at tage en kop kaffe eller blot få en god snak med Dina eller nogle af de andre frivillige, i Be Frees nye Tiny House, som er placeret i hjørnet af Den Røde Plads.

Parkour-workshoppen afholdes de næste to tirsdage, 13. oktober og 20. oktober, kl. 16-18.

Alle unge mellem 15 og 25 år er velkomne til at komme og lære, hvad det vil sige at dyrke parkour. Workshoppen er gratis, og man skal blot møde op ved Be Frees Tiny House.

De to instruktører Jean og André, der imellem sig har 18 års erfaring med parkour, står klar til at undervise alle uanset niveau. Så grib dine nedslidte kondisko og gør dig klar til at skabe nogle nye og spændende relationer.

Tekst og film af Jeppe Kirkeskov og Andreas Sigsgaard, TV- og Medietilrettelægger-studerende fra DMJX, Danmarks Medie- og Journalisthøjskole.

Filmen er en del af Mit Nørrebros Takeover Filmfestival efteråret 2020.

 

Vil du støtte Mit Nørrebros arbejde?

Synes du, at Nørrebro fortjener et fair og nuanceret journalistisk nyhedsmedie – skrevet og fotograferet af folk, der selv bor i bydelen?

Og ønsker du også fremover at kunne læse om alt det, der betyder noget i hverdagen for Nørrebros 80.000 indbyggere – og ikke bare om de få, spektakulære begivenheder, som de nationale medier vælger at fokusere på?

Så vil vi bede dig overveje at støtte vores arbejde ved at blive medlem af Mit Nørrebro. Du kan gøre en kæmpe forskel for et månedligt beløb, der svarer til en halv durum kebab – og samtidig kan du få fordel af en række lokale rabatter, tilbud og events.
Læs mere og bliv medlem her...

Related Articles

Få 15% rabat, når du handler lokalt

Bliv medlem af Mit Nørrebro og få fordel af en række lokale rabatter, tilbud og events

X