MN logo rgb web 300x77
Mit Nørrebro
Filmfestival: Et sted på Nørrebro – den idealistiske frisør

Filmfestival: Et sted på Nørrebro – den idealistiske frisør

BEMÆRK! Denne artikel er cirka 1 år gammel
Sebastian Eskerod født og opvokset i Rantzausgade og vendte for syv år siden tilbage til gaden for at åbne sin egen salon, Et sted på Nørrebro. I det gamle Rabarberkvarter er han en kendt figur, der engagerer sig i lokalpolitik, er formand for gadens erhvervsdrivende og tager initiativ til gadefester – hør her hvorfor.

Sebastian var frisør i Blågårdsgade, men besluttede sig for at sige op og tage ud på en dannelsesrejse. Her fandt han ud af, at han fortsat gerne ville være frisør, men under nogle andre omstændigheder.

Få hele historien om den idealistiske frisør Sebastian Eskerod fra frisørsalonen Et sted på Nørrebro i Rantzausgade.

Filmen er lavet af Andrea, Zakaria, Selma og Karla, fra 7. klasse på Blågård Skoles Film- og medielinje. Filmen er en del af Mit Nørrebros Takeover Filmfestival.
Vil du støtte Mit Nørrebros arbejde?

Synes du, at Nørrebro fortjener et fair og nuanceret journalistisk nyhedsmedie – skrevet og fotograferet af folk, der selv bor i bydelen?

Og ønsker du også fremover at kunne læse om alt det, der betyder noget i hverdagen for Nørrebros 80.000 indbyggere – og ikke bare om de få, spektakulære begivenheder, som de nationale medier vælger at fokusere på?

Så vil vi bede dig overveje at støtte vores arbejde ved at blive medlem af Mit Nørrebro. Du kan gøre en kæmpe forskel for et månedligt beløb, der svarer til en halv durum kebab – og samtidig kan du få fordel af en række lokale rabatter, tilbud og events.
Læs mere og bliv medlem her...

Relaterede artikler

X