MN logo rgb web 300x77
Mit Nørrebro
Filmfestival: Stevnsgade Basketball efterlyser idrætshaller

Filmfestival: Stevnsgade Basketball efterlyser idrætshaller

BEMÆRK! Denne artikel er cirka 1 år gammel
Medlemstallet i Stevnsgade Basketball stiger og stiger – men det er ikke kun en god nyhed. Ifølge klubbens ildsjæl gennem mere end 50 år, ‘Mr. Folkebanko’ Jan Boel, risikerer man at måtte varsle medlemsstop, hvis ikke der bygges flere idrætsfaciliteter på Nørrebro.

Det går godt i Stevnsgade Basketballklub — medlemstallene stiger og stiger.

Foreningen bag er dog nervøs for, at det kan blive nødvendigt at varsle et medlemsstop, fordi man ikke har nok faciliteter til at kunne opretholde et konsistent kvalitetsniveau for medlemmerne.

Se her, hvorfor træner, Folkebanko-opråber m.m.m. i Stevnsgade Basket Jan Boel mener, at det er en god idé for politikerne at tage problemstillingen alvorligt – og hør, hvad Socialdemokratiets politiske ordfører i København, Jonas Bjørn Jensen, svarer til klubbens appel:

Film, tekst og foto er lavet af Morten, Malika, Simone og Kalle fra TV- og Medietilrettelægger-uddannelsen på Danmarks Medie- og Journalisthøjskole, DMJX. Filmen er en del af Mit Nørrebros Takeover Filmefestival.
Vil du støtte Mit Nørrebros arbejde?

Synes du, at Nørrebro fortjener et fair og nuanceret journalistisk nyhedsmedie – skrevet og fotograferet af folk, der selv bor i bydelen?

Og ønsker du også fremover at kunne læse om alt det, der betyder noget i hverdagen for Nørrebros 80.000 indbyggere – og ikke bare om de få, spektakulære begivenheder, som de nationale medier vælger at fokusere på?

Så vil vi bede dig overveje at støtte vores arbejde ved at blive medlem af Mit Nørrebro. Du kan gøre en kæmpe forskel for et månedligt beløb, der svarer til en halv durum kebab – og samtidig kan du få fordel af en række lokale rabatter, tilbud og events.
Læs mere og bliv medlem her...

Relaterede artikler

X