MN logo rgb web 300x77
Mit Nørrebro
Filmfestival: Street Under Buen: “Bolden er vores fælles sprog”

Filmfestival: Street Under Buen: “Bolden er vores fælles sprog”

BEMÆRK! Denne artikel er cirka 1 år gammel
Gadeidræt sætter rammen for fællesskab og fristed under Bispeengbuen. 

Indtil for nylig var Nørrebros børn og unge oftest spredt for alle vinde, når de skulle spille gadesport.

Nu, hvor de endelig har fået et fast samlingssted under Bispeengbuen, har de forskellige gadeidrætsfælleskaber langt bedre vilkår for at vokse og udvikle sig.

Sarah på 19 år er én af de mange unge, der kommer under buen næsten hver dag. Ligesom hos mange andre er banerne under buen for hende et fristed, hvor hun kan dyrke sin sport, være en del af et fællesskab og få nye venner.

Foreningen Street Under Buen består blandt andet af streetfodbold, streetbasket og Panna fodbold. Fælles for alle er den gode stemning, de åbne arme og kærligheden til gadesport. d

Film, tekst og billede af Morten, Malika, Kalle og Simone fra TV- og Medietilrettelæggeruddannelsen på Danmarks Medie- og Journalisthøjskole, DMJX. Filmen er en del af Mit Nørrebros Takeover Filmfestival.
Vil du støtte Mit Nørrebros arbejde?

Synes du, at Nørrebro fortjener et fair og nuanceret journalistisk nyhedsmedie – skrevet og fotograferet af folk, der selv bor i bydelen?

Og ønsker du også fremover at kunne læse om alt det, der betyder noget i hverdagen for Nørrebros 80.000 indbyggere – og ikke bare om de få, spektakulære begivenheder, som de nationale medier vælger at fokusere på?

Så vil vi bede dig overveje at støtte vores arbejde ved at blive medlem af Mit Nørrebro. Du kan gøre en kæmpe forskel for et månedligt beløb, der svarer til en halv durum kebab – og samtidig kan du få fordel af en række lokale rabatter, tilbud og events.
Læs mere og bliv medlem her...

Relaterede artikler

X