MN logo rgb web 300x77
Mit Nørrebro
Filmfestival: Udenfor – derfor endte Hus Forbi-sælger Sussi på gaden

Filmfestival: Udenfor – derfor endte Hus Forbi-sælger Sussi på gaden

BEMÆRK! Denne artikel er cirka 1 år gammel
At være hjemløs er sjældent et valg, folk selv træffer. Det gjorde Sussi heller ikke. At hun endte på gaden hænger nøje sammen med en helt særlig hændelse…

Sussi lever på gaden med sin hund og sine Hus Forbi-aviser.

Hun brokker sig ikke, men synes efterhånden, at livet på gaden bliver mere og mere hårdt, som hendes sclerose tager til.

Men hvordan er Sussi endt på gaden?

Få svaret i denne rørende dokumentarfilm lavet af Tobias Bro Klindt og Kevin Kjær Myrthue, fra hh.vis 8. og 9. klasse på Blågårds Skoles Film- og Medielinje.

Filmen er en del af Mit Nørrebros Takeover Filmfestival.

Vil du støtte Mit Nørrebros arbejde?

Synes du, at Nørrebro fortjener et fair og nuanceret journalistisk nyhedsmedie – skrevet og fotograferet af folk, der selv bor i bydelen?

Og ønsker du også fremover at kunne læse om alt det, der betyder noget i hverdagen for Nørrebros 80.000 indbyggere – og ikke bare om de få, spektakulære begivenheder, som de nationale medier vælger at fokusere på?

Så vil vi bede dig overveje at støtte vores arbejde ved at blive medlem af Mit Nørrebro. Du kan gøre en kæmpe forskel for et månedligt beløb, der svarer til en halv durum kebab – og samtidig kan du få fordel af en række lokale rabatter, tilbud og events.
Læs mere og bliv medlem her...

Relaterede artikler

X