Mit Nørrebro
Forår på Nørrebro

Forår på Nørrebro

BEMÆRK! Denne artikel er cirka 3 år gammel
Det dejlige forårsvejr nåede i weekenden ud i alle hjørner og kroge af Nørrebro. Se og nyd de stemningsfulde billeder af en på alle måder blomstrende bydel lige her.
Hamrende blå himmel over Den Røde Plads. Fotografen ønsker at være ukendt.
Smukt nærskud på Den Røde Plads,’Urban nature’ af Instagram-profil @reflexion_of_light
Kukkuk. Legeaftale i højt humør. Foto: @marielykkesommer

Superkilen var i det hele taget et populært sted at opholde sig. Foto ovenfor t.v.: @lcvibild, foto ovenfor t.h.: @jsbrodersen

Nørrebro Uniteds 1. Herreseniorhold spillede lørdag eftermiddag mod CIK fra Christianshavn på Fort Mimersparken. Hvor meget de vandt med, spørger I? 3-1, naturligvis! Foto: Instagram-profil @framed_by_dejan
Fredag morgen var Mit Nørrebros redaktør atter ude i et mere velmenende end imponerende forsøg på en morgenløbetur på Assistensen. Heldigvis havde hun en undskyldning for at stoppe op og få vejret, da hun kom forbi dette smukke kirsebærtræ, der på det tidspunkt stod langt mere udsprunget end kirkegårdens øvrige kirsebærtræer.
Forårets allerede hårdeste kandidat til en ægte Nørrebro-lovestory: Jacob vil rigtig gerne have en plads i Astas liv. Derfor har han hængt et smukt håndskrevet brev op på et træ på Assistens Kirkegård. Med tilladelse fra brevspotter og fotograf, Instgramprofil @misskrogsgaard, delte Mit Nørrebro søndag aften billedet her både på Instagram og på Facebook, men trods 68 delinger inden aftenens udløb havde redaktøren ved sin ellers sene sengetid endnu ikke fået et brugbart tip om Astas og Jacobs nærmere identitet eller baggrunden for brevet. Vi tager stadig gerne imod tip på mt@mitnorrebro.dk

Vil du støtte Mit Nørrebros arbejde?

Synes du, at Nørrebro fortjener et fair og nuanceret journalistisk nyhedsmedie – skrevet og fotograferet af folk, der selv bor i bydelen?

Og ønsker du også fremover at kunne læse om alt det, der betyder noget i hverdagen for Nørrebros 80.000 indbyggere – og ikke bare om de få, spektakulære begivenheder, som de nationale medier vælger at fokusere på?

Så vil vi bede dig overveje at støtte vores arbejde ved at blive medlem af Mit Nørrebro. Du kan gøre en kæmpe forskel for et månedligt beløb, der svarer til en halv durum kebab – og samtidig kan du få fordel af en række lokale rabatter, tilbud og events.
Læs mere og bliv medlem her...

Related Articles

Få 15% rabat, når du handler lokalt

Bliv medlem af Mit Nørrebro og få fordel af en række lokale rabatter, tilbud og events

X