Mit Nørrebro

mit nørrebros fotokalender 2021

 

Nu kan du pryde væggen med Nørrebros smukkeste kalender – og samtidig støtte såvel Mit Nørrebro som to andre lokale virksomheder, der også arbejder for fællesskabet her i landets mest mangfoldige bydel.

Mit Nørrebros fotokalender 2021 indeholder 13 ikoniske Nørrebro-motiver – et for hver af årets 12 måneder + forsidefoto – taget af en række af bydelens dygtigste Instagram-fotografer. Det er en vægkalender i poster-størrelse (A3-format) med spiralophæng, trykt på lækkert, Svanemærket papir i en kvalitet, så den både vil tage sig rasende godt ud på væggen hjemme hos dig selv og være velegnet som (fx jule-)gave til familie, venner eller medarbejdere.

Køber du mere end én kalender, fx til gaver eller til videresalg, får du også rabatvirkelig god Nørrebro-karma og – hvis du køber 5 kalendere eller flere – en laber Mit Nørrebro mulepose i 100% økologisk bomuld.

Du kan læse mere om, hvem og hvad du støtter ved at købe kalenderen, nederst her på siden.

 

Nok snak – hvor får jeg fat på den kalender?

Du kan købe kalenderen lige her. Vælg en af de tre muligheder herunder, og tryk på den røde knap under billedet – så er du i gang med din bestilling. Vær opmærksom på, at du skal vælge, om du selv vil hente kalenderen, eller om du vil have den bragt/tilsendt. 

Vil du gerne købe et andet antal end de tre muligheder nævnt herunder – fx for at give dem i (jule)gave til familie, venner eller alle medarbejderne i din Nørrebro-virksomhed – så skriv til Mit Nørrebros redaktør Mette Trudsø på mt@mitnorrebro.dk, så finder vi ud af det!

Du kan også købe kalenderen hos bl.a. Send Flere Krydderier i Nørrebrohallen og i Union på Nørre Allé 7 – se hele listen over lokale forhandlere her.

Jeg støtter

stk 
Mit Nørrebro fotokalender 2021

* 13 fabelagtige Nørrebro-motiver taget af lokale Instagram-fotografer 

* Trykt på lækkert, Svanemærket A3-papir på Nørrebros kooperative trykkeri Eks-Skolens 

* Mulighed for levering af den lokale socialøkonomiske virksomhed FRAK

Kr. 150,-

Jeg elsker

3 stk 
Mit Nørrebro fotokalender 2021
som beskrevet i ‘Jeg støtter’

rabat
+
god karma

Køber du 3 fotokalendere – som du kan give i (jule)gave eller sælge videre til familie og venner – sparer du 50 kr. og får virkelig god karma i hele 2021!

Kr. 400,-

Jeg er en engel

5 stk
Mit Nørrebro fotokalender 2021
som beskrevet i ‘Jeg støtter’

rabat
+
god karma
+
mulepose


Køber du 5 fotokalendere – som du kan give i (jule)gave eller sælge videre til familie og venner, får du hele tre bonusser: 50 kroners rabat, god karma i hele 2021 og en superlækker Mit Nørrebro mulepose (fx til dine lokale julegaveindkøb) i 100% økologisk bomuld 

Kr. 700,-

 * Når du trykker på den røde knap under billedet, dukker der automatisk en mail op med bestilling, beløb og det MobilePay-nummer, du skal indbetale pengene på. Der vil derudover være mulighed for at bestille levering til en specifik adresse.

Det støtter du:

Når du køber Mit Nørrebros fotokalender 2021, får du ikke blot en dekorativ vægkalender, der er med til at vise de mange smukke steder på Nørrebro frem.

Du er også med til at støtte tre virksomheder, der på hver sin måde arbejder for fællesskabet på Nørrebro:

MIT NØRREBRO | Kalenderen udgives af Nørrebros eneste 100 procent lokale nyhedsmedie, der siden februar 2019 har lavet gratis journalistisk om landets mest mangfoldige bydel til Nørrebros beboere, organisationer og erhvervsdrivende via websitet mitnorrebro.dk

Derudover udgiver Mit Nørrebro et ugentligt nyhedsbrev, ligesom vi driver en Facebook-side, Facebook-gruppen Nørrebro Nabo til Nabo samt en Instagramprofil  

Mit Nørrebro drives næsten udelukkende af frivillige kræfter, og den væsentligste indtægtskilde er den beskedne etableringsstøtte, som vi i 2019 blev tildelt af Medienævnet for at opfylde formålet at “sikre en nuanceret, fair og alsidig journalistisk dækning af livet i bydelen samt at være platform for den demokratiske samtale mellem bydelens mange forskellige beboere, aktører og interessenter.”

50 procent af et eventuelt overskud ved salget af årets kalender går derfor direkte til den fortsatte drift af Mit Nørrebro.

FRAK | Den socialøkonomiske virksomhed FRAK har siden 2013 arbejdet med at give unge fra Nørrebros udsatte byområder en fremtidig tilknytning til arbejdsmarkedet via fritidsjob. Det har de gjort så godt, at de blandt andet har modtaget Kronprinsparrets Sociale Stjernedryspris.

Gennem årene har 582 unge arbejdet i FRAK, de har lagt i alt 28.300 arbejdstimer og udført 466 opgaver – og distribution og salg af Mit Nørrebros fotokalender bliver nu den nyeste opgave i rækken.

FRAK modtager derudover 50 procent af et eventuelt overskud ved salget af årets kalender.

EKS-SKOLENS TRYKKERI | Den næsten 50 år gamle Nørrebro-institution, der tidligere i år mirakuløst slap uskadt fra en stor brand i den baggård imellem Baggensgade og Nørrebrogade, hvor de bor, har fået opgaven med at trykke årets kalender.

Eks-Skolens er et af Nørrebros kooperativer – altså en virksomhed, der ejes i fællesskab af medarbejderne, som fordeler overskuddet ligeligt mellem sig.

Vi håber med Mit Nørrebros fotokalender fremover at kunne lægge en fast, årlig opgave hos Eks-Skolens og dermed støtte en ansvarlig lokal trykkerivirksomhed

Få 15% rabat, når du handler lokalt

Bliv medlem af Mit Nørrebro og få fordel af en række lokale rabatter, tilbud og events

X