MN logo rgb web 300x77

mit nørrebros fotokalender 2022

Skaermbillede 2021 10 15 kl. 12.58.57 1
* Billederne her er komprimeret til brug på nettet og vises derfor ikke optimalt. I selve kalenderen er billederne naturligvis knivskarpe og helt klare i farverne. *

Nu kan du endnu en gang pryde væggen med Nørrebros smukkeste kalender – og samtidig støtte såvel Mit Nørrebro som to andre lokale virksomheder, der også arbejder for fællesskabet her i verdens officielt bedste bydel.

Mit Nørrebros fotokalender 2022 indeholder 13 ikoniske Nørrebro-motiver – et for hver af årets 12 måneder + forsidefoto – taget af en række af bydelens dygtigste Instagram-fotografer. Det er en vægkalender i poster-størrelse (A3-format) med spiralophæng, trykt på lækkert, Svanemærket papir i en kvalitet, så den både vil tage sig umanerligt godt ud på væggen hjemme hos dig selv og være velegnet som (fx jule-)gave til familie, venner eller medarbejdere. I år har tre stærke Nørrebro-virksomheder – Danbolig Nørrebro, Nørrebro Teater og Mejlshede Låse – valgt at sponsorere kalenderen.

Bliv medlem og få en gratis kalender: I år har du mulighed for at få en gratis kalender (fra 5. februar 2022: to gratis kalendere), hvis du bliver medlem af Mit Nørrebro (kun årsmedlemskab). Et årsmedlemskab koster 333 kr. og giver dig 15% rabat på udvalgte varer og ydelser hos over 40 lokale butikker, spisesteder og øvrige virksomheder her på Nørrebro. Det vil sige, at du for kun 183 kr. mere (ca. 15 kr. om måneden), end hvad kalenderen koster, kan spare en masse penge på at støtte lokalt.

Ønsker du at få en gratis kalender (fra 5. februar 2022: to gratis kalendere) i forbindelse med tegning af medlemskab, er det vigtigt, at du gør det fra denne side under knappen ‘Gratis kalender’ – så bliver du guidet det helt rigtige sted hen og får efter din tilmelding en velkomstmail, der fortæller dig, hvor og hvordan du får fingrene i din kalender

Nok snak – hvor får jeg fat på den kalender?

Du kan købe kalenderen lige her. Vælg en af de tre muligheder herunder, og tryk på den røde knap under billedet – så er du i gang med din bestilling. Vær opmærksom på, at du skal vælge, om du selv vil hente kalenderen, eller om du vil have den bragt/tilsendt. 

Du kan også købe kalenderen hos bl.a. SuperBrugsen og flere små lokale butikker – se hele listen over forhandlere
her.

1 kalender

stk 
Mit Nørrebro fotokalender 2022

* 13 fabelagtige Nørrebro-motiver taget af lokale Instagram-fotografer 

* Trykt på lækkert, Svanemærket A3-papir på Nørrebros kooperative trykkeri Eks-Skolens 

* Mulighed for levering af den lokale socialøkonomiske virksomhed FRAK

Unknown 1

Udsalg:
Kr. 100,-

2 kalendere

2 stk 
Mit Nørrebro fotokalender 2022
som beskrevet under ‘1 kalender’

rabat
+
god karma

Køber du 2 fotokalendere – som du kan give i gave eller sælge videre til familie og venner – sparer du 50 kr. og får virkelig god karma i hele 2022!

Unknown 2

Udsalg:
Kr. 150,-

Gratis kalendere

2 stk gratis
Mit Nørrebro fotokalender 2022
som beskrevet under ‘1 kalender’

1 års medlemskab af Mit Nørrebro
+
15% rabat hos over 40 lokale virksomheder
+
støtte til dit favorit-lokalmedie
+
ufatteligt god karma


Med andre ord: den ultimative kærlighedserklæring til og fra Nørrebro!

Gratis Kalender

Kr. 333,-

 * Når du trykker på den røde knap under billedet, dukker der automatisk en mail op med bestilling, beløb og det MobilePay-nummer, du skal indbetale pengene på. Der vil derudover være mulighed for at bestille levering til en specifik adresse. 

Vælger du at tegne et medlemskab med en gratis kalender, bliver du sendt til en tilmeldingsformular – og når du har udfyldt den og betalt dit medlemskab, får du en velkomstmail, hvor der står beskrevet, hvordan du får fingrene i din kalender.

Det støtter du:

Når du køber Mit Nørrebros fotokalender 2022, får du ikke blot en dekorativ vægkalender, der er med til at vise de mange smukke steder på Nørrebro frem.

Du er også med til at støtte tre virksomheder, der på hver sin måde arbejder for fællesskabet på Nørrebro:

MIT NØRREBRO | Kalenderen udgives af Nørrebros eneste 100 procent lokale nyhedsmedie, der siden februar 2019 har lavet gratis journalistisk om landets mest mangfoldige bydel til Nørrebros beboere, organisationer og erhvervsdrivende via websitet mitnorrebro.dk

Derudover udgiver Mit Nørrebro et ugentligt nyhedsbrev, ligesom vi driver en Facebook-side, Facebook-gruppen Nørrebro Nabo til Nabo samt en Instagramprofil  

Mit Nørrebro drives næsten udelukkende af frivillige kræfter, og den væsentligste indtægtskilde er den beskedne etableringsstøtte, som vi i 2019 blev tildelt af Medienævnet – en støtte, der udløber med udgangen af 2021.

Når du køber en eller flere fotokalendere (og når du tegner medlemskab hos os) er du derfor med til at sikre den fortsatte drift af Mit Nørrebro.

FRAK | Den socialøkonomiske virksomhed FRAK har siden 2013 arbejdet med at give unge fra Nørrebros udsatte byområder en fremtidig tilknytning til arbejdsmarkedet via fritidsjob. Det har de gjort så godt, at de blandt andet har modtaget Kronprinsparrets Sociale Stjernedryspris.

FRAK står for den lokale distribution – så hvis du bestiller en eller flere kalendere til udbringning i brokvartererne, Indre By, Nordvest eller på Frederiksberg, går de 50 kr. i fragt ubeskåret til de unge fra FRAK.

EKS-SKOLENS TRYKKERI | Den næsten 50 år gamle Nørrebro-institution, der sidste år mirakuløst slap uskadt fra en stor brand i den baggård imellem Baggensgade og Nørrebrogade, hvor de bor, har igen i år fået opgaven med at trykke kalenderen.

Eks-Skolens er et af Nørrebros kooperativer – altså en virksomhed, der ejes i fællesskab af medarbejderne, som fordeler overskuddet ligeligt mellem sig. På den måde støtter du med købet af en eller flere kalendere en ansvarlig lokal trykkerivirksomhed.

X