MN logo rgb web 300x77
Gider du ikke fastelavn? Se her, hvad weekenden ellers byder på

Gider du ikke fastelavn? Se her, hvad weekenden ellers byder på

BEMÆRK! Denne artikel er cirka 5 år gammel
Er børn, kostumer, tønder og fastelavnsboller bare ikke din ting? Bare rolig, der er masser af andet, du kan foretage dig på Nørrebro i denne weekend.

Du kan begynde den fastelavnsfri fest allerede fredag eftermiddag, når Nørrebro Bryghus kl. 15-17 inviterer til gratis prøvesmagning på deres to nye varianter, Gamle Københavner & Elderflower IPA.

Derefter kan du alt efter humør og slutdestination bevæge dig til Mimersgade, hvor de to kulturinstitutioner Baggaardsbaroner og ØEN holder indflytterfest i anledning af deres nye samarbejde om at lave undergrundskultur på ØEN. Eller du kan sætte kurs mod Empire Bio, der holder CPH:DOX 2019 programme launch, hvor de løfter sløret for dette års 200+ filmtitler, talks, debatter, VR-installationer og fester. Begge arrangementer starter kl. 20.

Lørdag kan du jo også tage et smut omkring Empire og se en af de film, der tidligere på ugen vandt en Oscar – fx vinderen af Bedste film og Bedste originale manuskript, ’Green Book’, med Viggo Mortensen i en af hovedrollerne, ’Bohemian Rhapsody’, som også var nomineret til Bedste Film, men i stedet snuppede fire andre priser, eller ’The Favorite’, hvor Olivia Colman løb med prisen for Bedste kvindelige hovedrolle.

Eller du kan besøge Nørrebro Teater, der i går havde premiere på musikforestillingen og folkekomedien ’Jeg er sgu’ min egen’. Lørdag kører teatret også en ny runde ’En pinlig affære’, hvor en række helt almindelige – men ualmindeligt modige – mennesker står frem og læser op af deres teenagedagbog live på scenen. 

Søndag kan du i Sjællandsgade Bad deltage i såvel croquistegning som i arrangementet ’Radio på Badet’, som er fire smagsprøver på god radio med korte oplæg fra producenterne. Der skal købes billet til begge dele.

Du kan se alle arrangementer, tidspunkter og adresser her i Mit Nørrebros kalender

Foto: Nørrebro Teater

Related Articles

X