MN logo rgb web 300x77
Halloween på Nørrebro: Her kan du gi’ den gas med gys og gru

Halloween på Nørrebro: Her kan du gi’ den gas med gys og gru

BEMÆRK! Denne artikel er cirka 4 år gammel
Både børn og voksne kan hygge sig med uhyggen flere steder i bydelen i løbet af ugen.

Den amerikanske måde at fejre Halloween – på dansk Allehelgensaften – på har for længst indtaget Danmark og dermed også de nørrebroske gader – og du er inviteret!

Flere butikker og restaurationer har allerede tyvstartet med græskarlanterner, spindelvæv og spøgelser, og både i aften og onsdag er der arrangementer, hvor du og/eller ungerne kan varme op til selve Halloween-aftenen på torsdag.

Billederne her er fra Halloween-eventet i Jægersborggade sidste år. Alle fotos er taget af Lars Christian Vibild, @lcvibild

HALLOWEEN-UGEN PÅ NØRREBRO

Mandag den 28. oktober
• Kl. 20-22 på Nørrebro Bibliotek:
Særlig Halloween-udgave af bibliotekets litteraturquiz.
Dyst i hold på tre-fire personer. 20 kr. per deltager, puljen gå til vinderholdet.

Onsdag den 30. oktober
• Kl. 15-18: Halloween i Blågårdsgade:
Græskar udskæring foran Café Blå i nr. 17. 
Gratis.

Torsdag den 31. oktober

• Kl. 17-20: Halloween i Blågårdsgade:
Trick or Treat/Slik eller ballade! i gaden fra cafeer og butikken.
Gratis.

• Kl. 18-24, LiteraturHaus i Møllegade:
Det litterære kunstevent ’Nordisk død – Gys i den gamle kirke’ med oplæsning af gamle danske gyser-klassikere, akkompagneret af levende, død-uhyggelig musik, samt besøg af en grønlandsk shaman, en præst fra Nørrebro, en bedemand, en historiker og “en håndfuld udmærkede døds-interesserede forfattere”. Bar med gravøl og vegansk smørrebrød.
Entré 75 kr., 60 kr. i forsalg.

• Kl. 18-20: Halloween Jægersborggade:
Kom udklædt og trick-or-treat i gadens mange butikker, som denne ene aften forvandles til frygtindgydende, bloddryppende spindelvævskabinetter med spøgelser, zombier, genfærd og hundredevis af lysende græskar i månens dunkle skær. Med udklædningskonkurrence, ansigtsmaling, blodige is og drinks, græskarsuppe, skrækindjagende afro- & dancehall show med Global Kidz og meget, meget mere.
Selve eventet er gratis.

Halloween handler om uhygge, hvilken pigen øverst til højre tydeligvis har fattet. Prinsessepigen øverst til venstre skal nok lige øve sig lidt mere, hvis hun gerne vil skræmme nogen 😉 Alle billeder herover er taget til Halloweenfest i Ungdomshuset i lørdags (26. oktober 2019) af Lars Christian Vibild, @lcvibild.

Related Articles

X