Mit Nørrebro

Har du en drøm om at få dine fotos udstillet? Nu har du chancen!

Har du en drøm om at få dine fotos udstillet? Nu har du chancen!

BEMÆRK! Denne artikel er cirka 2 år gammel
Vær med til at vise Nørrebros skjulte perler frem i en ny fotokonkurrence arrangeret af byguiden Urban Explorer i samarbejde med den lokale festival 48Timer, Nørrebrohallen og Mit Nørrebro.

Vi, der holder af Nørrebro, ved, at bydelen rummer mange smukke, sjove, spændende og endda småskjulte steder.

Det vil den urbane oplevelsesvirksomhed Urban Explorer Copenhagen – også kendt som UECPH – gerne sætte spot på i en ny fotokonkurrence på Instagram.

Fotokonkurrencen er sat i gang af UECPH’s Francois Debains med inspiration fra en lignende konkurrence af Dansk Arkitektur Center, og den afvikles i samarbejde med den lokale kultur- og mangfoldighedsfestival 48Timer, Nørrebrohallen og Mit Nørrebro.

Målet med konkurrencen er at få sat gang i alle de nysgerrige kunstnere, der gerne vil grave dybere ned i kvarterets skjulte perler og sætte Nørrebro i et positivt perspektiv.

Hvis du gerne vil deltage i konkurrencen, skal du drage ud og udforske Nørrebro og tage nogle originale billeder – eller alternativt lave art works som fx tegninger, malerier eller linoleumstryk med motiver fra bydelen.

Når du har været ude og trylle de magiske billeder frem, skal du lægge dem op på Instagram med hashtagget #uecph.

Herefter vil Francoisudvælge de mest talentfulde og inspirerende billeder, som bliver printet, indrammet og udstillet i Nørrebrohallen i hele maj måned – herunder i weekenden 15.-17. maj, hvor 48Timer festivalen finder sted.

Når udstillingen er slut, får du selvfølgelig lov til at få dit kunstværk med hjem. 

Konkurrencen løber indtil udgangen af marts – så skynd dig ud og fang de fineste øjeblikke på dit Nørrebro og upload dem på Instagram med hashtagget  #uecph 

Vil du støtte Mit Nørrebros arbejde?

Synes du, at Nørrebro fortjener et fair og nuanceret journalistisk nyhedsmedie – skrevet og fotograferet af folk, der selv bor i bydelen?

Og ønsker du også fremover at kunne læse om alt det, der betyder noget i hverdagen for Nørrebros 80.000 indbyggere – og ikke bare om de få, spektakulære begivenheder, som de nationale medier vælger at fokusere på?

Så vil vi bede dig overveje at støtte vores arbejde ved at blive medlem af Mit Nørrebro. Du kan gøre en kæmpe forskel for et månedligt beløb, der svarer til en halv durum kebab – og samtidig kan du få fordel af en række lokale rabatter, tilbud og events.
Læs mere og bliv medlem her...

Related Articles

Få 15% rabat, når du handler lokalt

Bliv medlem af Mit Nørrebro og få fordel af en række lokale rabatter, tilbud og events

X