MN logo rgb web 300x77
Hele ugen på Nørrebro: Fortæl din mening om og til politiet

Hele ugen på Nørrebro: Fortæl din mening om og til politiet

BEMÆRK! Denne artikel er cirka 4 år gammel
Du kan i denne uge møde nærpolitiet fem forskellige steder på Nørrebro – og så kan du på Støberiet give Venstres næstformand Inger Støjberg input til det kommende politiforlig.

Har du en mening om, hvordan politiet bedst kan hjælpe os borgere, er denne uge en god chance for at blive hørt.

Nærpolitiet på Nørrebro rykker nemlig i løbet af ugen ud med den mobile politistation på fem forskellige adresser her i bydelen for at få en snak om, hvilke udfordringer vi møder i hverdagen, og hvordan vi bedst løser dem.

I mandags parkerede politiet den mobile politistation i Mjølnerparken, og de følgende dage kan du møde den og betjentene på følgende tidspunkter og adresser:

• Onsdag den 22. januar: Nørrebroparken (i området ved Flyverlegepladsen og fodboldbanerne) fra kl. 16-18.

• Torsdag den 23. januar: Lundtoftegade ved nr. 43 fra kl. 16-17 og efterfølgende Lundtoftegade ved nr. 99 fra kl. 17-18. 

• Fredag den 24. januar: Krakas Plads fra kl. 16-17.

• Søndag den 26. januar: Sankt Hans Torv fra kl. 18-19.

Giv input til fremtidens politi

Du har også mulighed for at give dit input til politiets arbejde på de lidt større linjer, når Venstre på Støberiet inviterer til dialogmøde om det kommende politiforlig 2020 med partiets næstformand og retsordfører, tidligere udlændinge- og integrationsminister Inger Støjberg .

Hun har været på tur rundt i landet for at besøge forskellige politikredse og slutter i dag turen af med et besøg hos Københavns Politi og det efterfølgende borgermøde her på Nørrebro, hvor temaerne vil være tryghed, synlighed, responstid, anklagemyndigheden og bander. 

Du behøver ikke at være medlem af Venstre for at være med, og deltagelse er gratis, men af hensyn til antallet af pladser er tilmelding via dette link nødvendig.

Topfoto: Arkivfoto fra Nærpolitiet i en snak med sognepræst i Hellig Kors Kirke Andreas Christensen i december 2019. Foto: Lars Christian Vibild, @lcvibild

Related Articles

X