MN logo rgb web 300x77
Mit Nørrebro
30 etager over byen: Her er udsigten på toppen af Nørrebro

30 etager over byen: Her er udsigten på toppen af Nørrebro

BEMÆRK! Denne artikel er cirka 3 år gammel
Knap 100 meter over byen åbner Københavns højeste offentligt tilgængelige udkigspunkt i højhuset Nordbro i sommeren 2019. Tag med op på tagetagen og få en forsmag på udsigten.

Nordbro er 29 etager fordelt på 96 meter. Højhuset er del af et ungdomsboligkompleks, men de øverste 20 etager i tårnet indrettes til familieboliger på almindelige lejevilkår. På 30. etage kommer Københavns højeste udsigtsplatform med offentlig adgang.

Billedet foroven til højre er taget i marts 2019, billedet til venstre og alle andre billeder i artiklen her er taget i slutningen af maj/ begyndelsen af juni 2018. (Note fra Mit Nørrebros redaktion: ja, det her er en fotoreportage, så det er klart bedst at se billederne på en PC/Mac.)

Vi begynder med at tage hele turen rundt (fotos: Astrid Maria B. Rasmussen for Magasinet KBH):

Så tager vi lige et par Nørrebro-klassikere (fotos: Astrid Maria B. Rasmussen for Magasinet KBH):

Herunder til venstre ser vi i horisonten Ørestads vartegn: Bella Sky, Ferring, Copenhagen Towers og Royal Arena.

Herunder til højre ser vi indre bys klassiske tårnrække: Vor Frelser, Nikolaj Kirke, Rundetårn, Christiansborg og Vor Frue. (fotos: Astrid Maria B. Rasmussen for Magasinet KBH):

Og så alle de andre (fotos: Astrid Maria B. Rasmussen for Magasinet KBH):

Artiklen er oprindeligt fra, og bringes i samarbejde med, Magasinet KBH

Vil du støtte Mit Nørrebros arbejde?

Synes du, at Nørrebro fortjener et fair og nuanceret journalistisk nyhedsmedie – skrevet og fotograferet af folk, der selv bor i bydelen?

Og ønsker du også fremover at kunne læse om alt det, der betyder noget i hverdagen for Nørrebros 80.000 indbyggere – og ikke bare om de få, spektakulære begivenheder, som de nationale medier vælger at fokusere på?

Så vil vi bede dig overveje at støtte vores arbejde ved at blive medlem af Mit Nørrebro. Du kan gøre en kæmpe forskel for et månedligt beløb, der svarer til en halv durum kebab – og samtidig kan du få fordel af en række lokale rabatter, tilbud og events.
Læs mere og bliv medlem her...

Relaterede artikler

X