MN logo rgb web 300x77
Mit Nørrebro
Her er vores Nørrebro #2: Fredsdemo på Blågårds Plads

Her er vores Nørrebro #2: Fredsdemo på Blågårds Plads

BEMÆRK! Denne artikel er cirka 3 år gammel
Den planlagte demonstration for fred, kærlighed og sammenhold blev tirsdag eftermiddag gennemført på Blågårds Plads, selvom partiet Stram Kurs’ demonstration blev aflyst af politiet. Se de skønne billeder her.
Flower power-fred. Foto: Heidi Gellert.

Kædedans på pladsen. Alle fire fotos er taget af Lars Vibild, @lcvibild

Det var ikke til at mærke, at området kort forinden havde været afspærret, da politiet havde fundet en granatlignende genstand på pladsen. Foto: Heidi Gellert.
❤️ Foto: Dorthe Nørnberg, @dorthenornberg
Flere af demonstranterne havde taget blomster med. Foto: Heidi Gellert.

En tid for krammere og sammenhold på Nørrebro. Foto øverst t.v.: Dorthe Nørnberg, øverst t.h.: Heidi Gellert.

Tre af de fire arrangører af demonstrationen glæder sig sammen med en fredsdemonstrant over fremmødet og den gode stemning. Yderst til venstre får Laila Belhaj en krammer, som nummer to fra højre sidder Laila Hammouti, og yderst til højre, med Dannebrog,
er det Uzma Ahmed, som venligst har udlånt billedet fra sin Instagramprofil @uzma.dk. Den fjerde arrangør, Sabah Qarasnane, er ikke med på billedet.
 
Det er sådan, vi kender vores bydel: Nørrebro spreder kærlighed. Ikke frygt.
Vil du støtte Mit Nørrebros arbejde?

Synes du, at Nørrebro fortjener et fair og nuanceret journalistisk nyhedsmedie – skrevet og fotograferet af folk, der selv bor i bydelen?

Og ønsker du også fremover at kunne læse om alt det, der betyder noget i hverdagen for Nørrebros 80.000 indbyggere – og ikke bare om de få, spektakulære begivenheder, som de nationale medier vælger at fokusere på?

Så vil vi bede dig overveje at støtte vores arbejde ved at blive medlem af Mit Nørrebro. Du kan gøre en kæmpe forskel for et månedligt beløb, der svarer til en halv durum kebab – og samtidig kan du få fordel af en række lokale rabatter, tilbud og events.
Læs mere og bliv medlem her...

Relaterede artikler

X