MN logo rgb web 300x77
Her kan du tage til fastelavnsfest på Nørrebro på søndag

Her kan du tage til fastelavnsfest på Nørrebro på søndag

BEMÆRK! Denne artikel er cirka 5 år gammel
Kan poderne ikke få nok af at slå katten af tønden – eller kan du bare selv godt lide at få en fest ud af at klæde dig ud? Så er der rige muligheder for at give den gas her i bydelen på søndag.

De to helt store åbne og gratis fastelavnsarrangementer her i bydelen falder desværre i samme tidsrum. Men så kan du jo lade enten den helt nærlokale placering eller måske vejrudsigten bestemme – det ene arrangement foregår nemlig indendørs, mens det andet er udendørs:

Klokken 10 på søndag slår Nørrebrohallen og Mødrehjælpen Nørrebro dørene op for deres fastelavnsarrangement, som indledes med en time, hvor man kan få hjælp til sminke, før den egentlige fest med tøndeslagning for de 3-14-årige, kåring af kattedronning- og konge samt servering af fastelavnsboller og kakao finder sted.

En time senere, altså klokken 11, begynder fejringerne på Blågårds Plads. Også her taler vi klassisk fastelavnsfest med tøndeslagning først og fastelavnsboller og kakaomælk efterfølgende. Til gengæld kan man her også få lov at deltage i tøndeslagningen, hvis man er over 14, da der vil være intet mindre end 10 tønder opdelt i 5 aldersgrupper.

Derudover holder ByOasen i De Gamles By samt bydelens kirker naturligvis også hver deres fastelavnsfest – i kirkerne i forbindelse med søndagsgudstjenesten.

Hører man til de formiddagsfriske familier, er det Simeons Kirke, Brorsons Kirke, Anna Kirke, Stefanskirken eller ByOasen, I skal satse på, mens Hellig Kors Kirke og Kingos Kirke begge holder deres fester fra kl. 14 og et par timer frem.

Man kan selvfølgelig også gøre begge dele: nappe både en formiddags- og en eftermiddagsfest, så ens chance for at ende som kattedronning eller – dronning fordobles.

Du kan se alle arrangementer, tidspunkter og adresser her i Mit Nørrebros kalender

Related Articles

X