MN logo rgb web 300x77
Mit Nørrebro
Hørte du braget? Eksplosionsbrand i tre biler i Ryesgade i nat

Hørte du braget? Eksplosionsbrand i tre biler i Ryesgade i nat

BEMÆRK! Denne artikel er cirka 2 år gammel
Et kæmpe brag, der i nat vækkede flere beboere i og omkring Ryesgade, skyldtes formentlig en lille eksplosion fra en lattergaspatron i en bil. Tre biler blev sat i brand ved eksplosionen.

Arkivfoto fra udrykningen til en lejlighedbrand i Ryesgade tidligere på måneden: Mit Nørrebro

Bor du tæt på Sølund, og vågnede du ved lyden af et kæmpe brag ved halv to-tiden i nat?

Så var du bestemt ikke alene.

Københavns Politi modtog nemlig flere henvendelser omkring kl. 01.30 om brand og eksplosion ved parkerede biler på Ryesgade. 

“Der kom brandbiler og politi, og alle opgange vågnede og kiggede ud. Vi lå vågne den halve nat, fordi det var så voldsomt et brag,” fortæller Tim Larsen, som bor rundt om hjørnet i Læssøesgade.

Københavns Politi kan dog berolige med, at ingen personer kom til skade ved eksplosionen og den efterfølgende brand:

“Da vi kom frem, konstaterede vi, at der var ild i tre biler og ikke umiddelbart fare for, at branden spredte sig til andet omkring bilerne,” rapporterer etaten til Mit Nørrebro.

Braget og branden er formentlig opstået inde i den ene af de tre biler.

“I den ene bil er der konstateret skader efter det, der tilsyneladende er en lille eksplosion, som højst sandsynligt kommer fra en lattergaspatron i bilen,” lyder politiets forklaring.

Vil du støtte Mit Nørrebros arbejde?

Synes du, at Nørrebro fortjener et fair og nuanceret journalistisk nyhedsmedie – skrevet og fotograferet af folk, der selv bor i bydelen?

Og ønsker du også fremover at kunne læse om alt det, der betyder noget i hverdagen for Nørrebros 80.000 indbyggere – og ikke bare om de få, spektakulære begivenheder, som de nationale medier vælger at fokusere på?

Så vil vi bede dig overveje at støtte vores arbejde ved at blive medlem af Mit Nørrebro. Du kan gøre en kæmpe forskel for et månedligt beløb, der svarer til en halv durum kebab – og samtidig kan du få fordel af en række lokale rabatter, tilbud og events.
Læs mere og bliv medlem her...

Relaterede artikler

X