MN logo rgb web 300x77
Inden juleferien: To nye corona testcentre åbner på Nørrebro

Inden juleferien: To nye corona testcentre åbner på Nørrebro

BEMÆRK! Denne artikel er cirka 3 år gammel
Københavns Kommune gør det nemmere for unge mellem 15 og 25 år at få taget en coronatest inden jul ved at åbne en række ny midlertidige testcentre, herunder på KEA i Guldbergsgade og i Nørrebrohallen.

Foto fra pop-up testcenteret i Guldbergsgade søndag eftermiddag: Caroline Rie Esbjørn

Opdatering 12. december: Da vi skrev artiklen søndag den 6. december, var der ingen ventetid på testcentret i Guldbergsgade, og derfor kunne alle andre end de 15-25-årige også komme til. Det har ændret sig – myndighederne understreger nu, at centrene er forbeholdt de 15-25-årige. Dette har vi nu præciseret i teksten.

Har tiden eller transportmulighederne hidtil stået i vejen for at få foretaget en coronatest, er man som ung nørrebroer snart ved at løbe tør for undskyldninger.

Københavns Kommune har nemlig valgt at åbne 10 nye, midlertidige og mobile testcentre, så alle unge mellem 15 og 25 år kan blive testet en eller flere gange, inden de tager på juleferie – og to af disse centre ligger på Nørrebro.

Her kan de unge – og alle andre i øvrigt – få lavet en coronatest uden forudgående tidsbestilling.

Det ene testcenter er allerede oppe at køre – det ligger på KEA i Guldbergsgade og er åbent i perioden 5. – 11. december kl. 10-16.

Det andet testcenter kommer til at ligge ved Nørrebrohallen i perioden 12.-18. december med de samme åbningstider.

Kommunen minder om, at testen kun er et øjebliksbillede, og at det derfor kan være en god idé at blive testet mere end én gang.

Hvis du har symptomer eller er syg, skal du som altid blive hjemme og først kontakte din egen læge.

Bor du sammen med andre i en lille lejlighed eller har du af anden grund ikke mulighed for at isolere dig i dit eget hjem, tilbyder kommunen et gratis isolationsophold. Børn og unge under 18 år kan komme i isolation sammen med en voksen fra husstanden.

Læs mere og ansøg om et isolationsophold.

Tid og sted for pop-up testcentrene

5.-11. december kl. 10-16: KEA, Københavns Erhvervsakademi, Guldbergsgade 29E

12.-18. december kl. 10-16: Nørrebrohallen, Nørrebrogade 208, København N, (indgang fra Den Røde Plads)

Related Articles

X