Mit Nørrebro
Jægersborggade: Det gode håndværk lever stadig bag alt vejarbejdet

Jægersborggade: Det gode håndværk lever stadig bag alt vejarbejdet

Jægersborggade er stadig plaget af vejarbejde, hvilket ikke mindst går ud over gadens erhvervsdrivende. Se her, hvorfor vi skal huske at støtte lokalt og ikke mindst værdsætte gode materialer og ægte håndværk.

Har du gået ned ad Jægersborggade for nylig, har du nok lagt mærke til, at ikke alt er, som det plejer. Der bygges i øjeblikket på livet løs med fokus på at forbedre gaden.

Men kigger du forbi de orange afspærringer og store maskiner, finder du det lokale fællesskab og håndværk, som normalt kendetegner den brostensbelagte vej.

For at minde os om, at de stadig er der, har Mit Nørrebro besøgt Kirsten Sonnes unikke smykkeunivers i SonneJewels, Thomas Chovan i Wilgart, som er nordens eneste kasketmager, og Rasmus Olsen, som laver håndlavede kreationer i Ro Chokolade.

Johnny Frederiksen er glad kunde hos kasketmageren Wilgart, hvor han netop har fundet en kasket, som han kalder intet mindre end “perfekt”. Film og tekst er lavet af Puk Andersen, Marcus Volbroek, Anna Eggert og Nicoline Meldola fra TV- og Medietilrettelæggeruddannelsen på Danmarks Medie- og Journalisthøjskole.

Vil du støtte Mit Nørrebros arbejde?

Synes du, at Nørrebro fortjener et fair og nuanceret journalistisk nyhedsmedie – skrevet og fotograferet af folk, der selv bor i bydelen?

Og ønsker du også fremover at kunne læse om alt det, der betyder noget i hverdagen for Nørrebros 80.000 indbyggere – og ikke bare om de få, spektakulære begivenheder, som de nationale medier vælger at fokusere på?

Så vil vi bede dig overveje at støtte vores arbejde ved at blive medlem af Mit Nørrebro. Du kan gøre en kæmpe forskel for et månedligt beløb, der svarer til en halv durum kebab – og samtidig kan du få fordel af en række lokale rabatter, tilbud og events.
Læs mere og bliv medlem her...

Related Articles

Få 15% rabat, når du handler lokalt

Bliv medlem af Mit Nørrebro og få fordel af en række lokale rabatter, tilbud og events

X