MN logo rgb web 300x77
Jægersborggade: Det gode håndværk lever stadig bag alt vejarbejdet

Jægersborggade: Det gode håndværk lever stadig bag alt vejarbejdet

BEMÆRK! Denne artikel er cirka 2 år gammel

Jægersborggade er stadig plaget af vejarbejde, hvilket ikke mindst går ud over gadens erhvervsdrivende. Se her, hvorfor vi skal huske at støtte lokalt og ikke mindst værdsætte gode materialer og ægte håndværk.

Har du gået ned ad Jægersborggade for nylig, har du nok lagt mærke til, at ikke alt er, som det plejer. Der bygges i øjeblikket på livet løs med fokus på at forbedre gaden.

Men kigger du forbi de orange afspærringer og store maskiner, finder du det lokale fællesskab og håndværk, som normalt kendetegner den brostensbelagte vej.

For at minde os om, at de stadig er der, har Mit Nørrebro besøgt Kirsten Sonnes unikke smykkeunivers i SonneJewels, Thomas Chovan i Wilgart, som er nordens eneste kasketmager, og Rasmus Olsen, som laver håndlavede kreationer i Ro Chokolade.

Johnny Frederiksen er glad kunde hos kasketmageren Wilgart, hvor han netop har fundet en kasket, som han kalder intet mindre end “perfekt”. Film og tekst er lavet af Puk Andersen, Marcus Volbroek, Anna Eggert og Nicoline Meldola fra TV- og Medietilrettelæggeruddannelsen på Danmarks Medie- og Journalisthøjskole.

Related Articles

X