MN logo rgb web 300x77
Julebøn fra postvæsenet: Hent din julepakke i ydertiderne

Julebøn fra postvæsenet: Hent din julepakke i ydertiderne

BEMÆRK! Denne artikel er cirka 3 år gammel
PostNord forudser især juletravlhed i Føtex ved Nørrebro Station og på Nørrebro Posthus på Nørrebrogade og opfordrer grundet corona til at hente julens pakker i hele butikkernes åbningstid.

Foto: Lars Christian Vibild, larsvibild.dk

Med de nye corona-restriktioner, der blev meldt ud 1. december, kommer vi til at skulle passe ekstra på hinanden hele julemåneden.

Det gælder også, når vi skal hente de julepakker, vi måske netop for ikke at stimle sammen i butikkerne har bestilt online til afhentning på posthuset.

Derfor opfordrer PostNord til, at vi her i landets tættest befolkede bydel forsøger at udnytte hele butikkernes åbningstid, når vi skal hente vores julepakker – og om muligt at lægge postbesøget  i ydertidspunkterne før kl. 12 og efter kl. 18.

Distriktschef i PostNord Danmark Tonny Povlsen forudser, at ikke mindst Nørrebro Posthus – også kendt som Smartphone House – på Nørrebrogade 166 og postafhentningen i Føtex vil være ramt af stor juletravlhed:

“Midt i myldretiden vil der være utroligt mange mennesker i butikken, og det kan være svært at holde afstand. Vi opfordrer derfor til, at flere kunder udnytter ydertidspunkterne, hvor der er færrest mennesker. Så kan vi bedre udlevere julepakkerne på en forsvarlig måde med så god afstand og så kort ventetid som muligt,” siger han i en pressemeddelelse.

Læs også: Jul 2020: Her kan du opleve coronasikker julehygge på Nørrebro

Som tak for hjælpen med at hente dine pakker uden for de mest travle perioder uddeler PostNord en lille godtepose med chokolade. 

Hos Nørrebro Posthus/Smartphone House sker det onsdag d. 2. december kl. 11-12 – hos Føtex på Mimersgade er det senere samme dag, nemlig kl. 13-14.

Men altså… lad nu være med at ræse derhen alle sammen på én gang for at få godteposer, ikke – så er fidusen ligesom røget 😉

Her fra Mit Nørrebro skal i øvrigt atter en gang lyde en opfordring til at købe dine julegaver lokalt her i bydelen.

Vi er næsten sikre på, at du også vil kunne gå rundt i ro, mag og god afsted i fx Jægersborggade, Elmegade, Blågårdsgade eller på Nørrebrogade og Jagtvej, hvis du lægger dine julegave indkøb før 12 og efter 18 på hverdage her først på julemåneden…

Posthuset i Føtex ved Nørrebro Station, Mimersgade 124, har åbent kl. 6-21 alle ugens dage.

Nørrebro Posthus (Smartphone House), Nørrebrogade 166, har åbent 10-18.30 på hverdage og 10.30-16.30 lørdag. Søndag er der lukket.

Related Articles

X