MN logo rgb web 300x77
Kampen for kulturen: unik udendørs biograf står uden lærred

Kampen for kulturen: unik udendørs biograf står uden lærred

BEMÆRK! Denne artikel er cirka 2 år gammel

Foreningen Videomøllen har i over et år manglet det store gavl-lærred på hjørnet af Ravnsborggade og Sankt Hans Gade, hvor de plejer at vise film og kunstudstillinger under åben himmel – og gentagne appeller til kommune og ejendomsadministrator har ikke givet pote.

På hjørnet af Ravnsborggade og Sankt Hans Gade ligger Multipladsen. Her står et videoanlæg samt lydudstyr for mange tusinde kroner, der i øjeblikket ikke er i brug.

Udstyret tilhører foreningen Videomøllen, der normalt arrangerer kulturelle og kunstneriske udendørs events, hvor der vises film på ejendomsfacaden ud til pladsen.

Men efter en facaderenovering har Videomøllen mistet deres hvide lærred, foreningens frivillige kan ikke afholde begivenheder, og et unikt kulturelt tiltag på Indre Nørrebro kan nu gå tabt.

Følg med i frivillig Andreas Foss’ kamp for at få lærredet tilbage, så Videomøllen kan bestå og fortsat skabe stemningsfyldte oplevelser.

Filmen er lavet af Marie Hovedskov Gøtzsche, Frieda Joanna Krøgholt, Julian Grønbech-Dam og Josefine Grundtvig Skovgaard Larsen fra TV- og Medietilrettelæggelseruddannelsen på Danmarks Medie- og Journalisthøjskole, DMJX.

Related Articles

X