Mit Nørrebro

Kan I noget særligt? Så vis det frem til Nørrebros lokale festival!

Kan I noget særligt? Så vis det frem til Nørrebros lokale festival!

BEMÆRK! Denne artikel er cirka 1 år gammel
Er du med i en lokal forening, er du kunstner, eller kan du bare noget helt særligt? Så meld dig som aktør på 48Timer Festival, hvis formål er at styrke mangfoldighed, fællesskab og kultur. 

Du kender den måske allerede som besøgende – men vidste du, at du selv kan blive aktør på den lokale forårsfestival 48Timer, der i år løber af stabelen for niende gang? 

Festivalen, der har besøgende fra hele København, har som mål at styrke fællesskabet, mangfoldigheden og kulturen på Nørrebro og byder på en masse spændende lokal kultur på tværs af generationer. 

Når du melder dig som aktør til festivalen, får du både vist, hvad du, din forening, din sportsklub eller din virksomhed kan, og du får styrket kendskabet til og lavet netværk med de andre lokale aktører – til gavn for alle aktørerne og for kulturlivet på Nørrebro.

“Forskellen mellem 48Timer Festival og andre festivaller er, at vi er mere bydelsorienterede. Festivalen er med til at åbne op for Nørrebros små perler, stemning og kunst på skøre måder,” fortæller en af projektlederne Rasmus Koldby Nielsen.  

Luk op for baggården, nørderiet og det skæve

På sidste års 48Timer Festival var der et festfyrværkeri af kulturelle danse og musik fra hele verden med blandt andet en søndagsparade med brasiliansk musik og smukke dansere. 

Der var også deltagelse af den catalanske festival Aplec International med mennesketårne, folkedans og ikke mindst en parade med ildkunstnere og farverige catalanske kæmpedukker, der gik gennem Nørrebro. 

Festivalen opfordrer til, at man som aktør åbner baggården, stuerne, foreningens kælderrum og det nørdede værksted, og at man forsøger at udfordre hvad fx en pladebutik, en grønthandler eller en skæv lille café kan være rammen om. 

“Man kan komme med lige, hvad man vil – bare man kommer med noget særligt og spændende,” siger Rasmus Koldby Nielsen. 

Så grib fat i dine klubkammerater, dine organisationsfæller, din makker eller bare dig selv og meld dig som aktør på 48Timer Festival! 

Vil du være aktør på 48Timer Festival, skal du tilmelde dig på deres hjemmeside 48-timer.com inden 2. april 2020.

Selve festivalen finder sted 15. maj til 17. maj 2020 – så sæt kryds i kalenderen, både hvis du vil være aktør, og hvis du som festivalgæst vil se, hvad alle de lokale aktører har fundet på.

48Timer Festival plejer at ligge i april, men i år er festivalen blevet rykket til maj. Så kan vi bedre nyde det gode vejr. Fotos: Lars Christian Vibild, @lcvibild

Vil du støtte Mit Nørrebros arbejde?

Synes du, at Nørrebro fortjener et fair og nuanceret journalistisk nyhedsmedie – skrevet og fotograferet af folk, der selv bor i bydelen?

Og ønsker du også fremover at kunne læse om alt det, der betyder noget i hverdagen for Nørrebros 80.000 indbyggere – og ikke bare om de få, spektakulære begivenheder, som de nationale medier vælger at fokusere på?

Så vil vi bede dig overveje at støtte vores arbejde ved at blive medlem af Mit Nørrebro. Du kan gøre en kæmpe forskel for et månedligt beløb, der svarer til en halv durum kebab – og samtidig kan du få fordel af en række lokale rabatter, tilbud og events.
Læs mere og bliv medlem her...

Related Articles

Få 15% rabat, når du handler lokalt

Bliv medlem af Mit Nørrebro og få fordel af en række lokale rabatter, tilbud og events

X