MN logo rgb web 300x77
Knivstikkeri ved Nørrebro Station i nat – en mand anholdt

Knivstikkeri ved Nørrebro Station i nat – en mand anholdt

BEMÆRK! Denne artikel er cirka 4 år gammel
Et slagsmål mellem to mænd udviklede sig i nat til knivstikkeri. Gerningsmanden er anholdt og stilles for en dommer senere i dag.

Lidt før kl. 2 i nat udviklede et skænderi mellem to mænd ved Nørrebro Station sig så voldsomt, at den ene af mændene stak ud efter den anden med en kniv.

Politiet ankom dog hurtigt, og den ene mand blev anholdt, mens den anden blev kørt på hospitalet, skriver henholdsvis B.T. og Ekstra Bladet.

Knivstikkeriet, der fandt sted uden for Frederikssundsvej 3, var kun overfladisk, og den forurettede er ifølge vagtchefen hos Københavns Politi blevet behandlet og uden for livsfare. Gerningsmanden bliver stillet for en dommer senere i dag.

Motivet for skænderiet og det følgende overfald står endnu uklart.

“Vi ved ikke med hundrede procent sikkerhed, hvad anledningen var til knivstikkeriet, de to personer har muligvis kendt hinanden i et eller andet omfang. Det er i hvert fald ikke banderelateret,” siger vagtchefen fra Københavns Politi til B.T.

Borgerinitiativet ’Vi tager gaderne tilbage’ holder normalt samling på gerningsstedet kl. 17 dagen efter brug af våben i Nørrebros gader. Om det også sker i dette tilfælde, og om det i givet fald bliver lørdag eller søndag kl. 17, vil blive opdateret på Mit Nørrebros Facebook-side.

Foto: Kim Matthai Leland/Københavns Politi

Related Articles

X