MN logo rgb web 300x77
Mit Nørrebro
Kom og vær med: Nørrebro inviteres med i internationalt fotoprojekt

Kom og vær med: Nørrebro inviteres med i internationalt fotoprojekt

BEMÆRK! Denne artikel er cirka 1 år gammel
Den tyske portrætfotograf Carsten Sander rejser Europa rundt på 80 dage for at sammensætte et europæisk familiealbum – og tirsdag gør han stop på Blågårds Plads.

Fotocollage: Carsten Sander

Det må være rygtedes langt ud over landets grænser, at Nørrebro er Danmarks hot spot for mangfoldighed.

I hvert fald er det lige præcis her, at den tyske fotokunstner Carsten Sander har valgt at gøre sit danske stop til det kulturelt-politiske projekt ’Faces of Europe’.

Præmissen for projektet er at tegne et moderne og farvestrålende billede af alle Europas borgere, så vi ikke kun ser ét, men tusind ansigter af den Europæiske Union.

Det gør fotografen – der selv bor i Düsseldorf – ved på 80 dage at rejse gennem samtlige EU’s medlemsstater og fotografere ganske almindelige borgere.

“Igennem sine portrætter præsenterer Carsten Sander én union, med enorm mangfoldighed, der er forenet i tolerance og delte værdier. En smuk tanke om at være forenet – og enestående,” som det lyder fra Den Tyske ambassade i Danmark, der kalder projektet “et opus om fredelig sameksistens og samarbejde”.

Den blå ’Faces of Europe’-vogn stiller op på Blågårds Plads fra kl. 11 til kl. 20 tirsdag 18. august, og har du lyst til at være med, skal du bare dukke op – det kræver ikke tilmelding.

Alle er velkomne, men Carsten og hans crew bliver særligt glad for at møde og fotografere:

• Børn

• Ældre 

• Mennesker med en speciel historie

• Folk i deres arbejdstøj

Vil du støtte Mit Nørrebros arbejde?

Synes du, at Nørrebro fortjener et fair og nuanceret journalistisk nyhedsmedie – skrevet og fotograferet af folk, der selv bor i bydelen?

Og ønsker du også fremover at kunne læse om alt det, der betyder noget i hverdagen for Nørrebros 80.000 indbyggere – og ikke bare om de få, spektakulære begivenheder, som de nationale medier vælger at fokusere på?

Så vil vi bede dig overveje at støtte vores arbejde ved at blive medlem af Mit Nørrebro. Du kan gøre en kæmpe forskel for et månedligt beløb, der svarer til en halv durum kebab – og samtidig kan du få fordel af en række lokale rabatter, tilbud og events.
Læs mere og bliv medlem her...

Relaterede artikler

X