Mit Nørrebro
Kom og vær med: Virtuel ølsmagning ‘Nørrebro Style’

Kom og vær med: Virtuel ølsmagning ‘Nørrebro Style’

BEMÆRK! Denne artikel er cirka 10 måneder gammel
Mød dine naboer, smag på fem gode øl og hør røverhistorier om ølbryggeri, når Nørrebro Bryghus og Mit Nørrebro 5. februar inviterer til en helt særlig online ølsmagning. Samtidig støtter du et godt formål.

Foto: Karri Huhtanen

I vores fortsatte bestræbelser på et gøre livet på Nørrebro lidt sjovere under nedlukningen, kan vi efter en hyggelig vinsmagning nu præsentere et nyt lokalt virtuelt arrangement:

Virtuel ølsmagning ‘Nørrebro Style’ sammen med Nørrebro Bryghus – en af de absolutte pionerer inden for danske mikrobryggerier.

Siden åbningen i 2003 har Nørrebro Bryghus brygget mere end 250 forskellige økologiske øltyper. Så mange øl vil det nok hverken være muligt eller forsvarligt at drikke sig igennem på en enkelt smagning, men sammen med bryghusets ølekspert Ketil Sauer smager vi os igennem i alt 5 øl:

4 øl fra Nørrebro Bryghus, der har været med til at definere bryghusets rolle i lokalmiljøet siden starten for 17 år siden, og 1 bonus-øl fra bryghusets rebelske, mere legende og eksperimenterende lillesøster BRAW.

Undervejs på rejsen i øllets univers vil der være anekdoter omkring ølbrygning og Nørrebro Bryghus’ historie og rolle i lokalsamfundet her på Nørrebro.

Bryghusets administrerende direktør Martin Thomsen og Mit Nørrebros redaktør Mette Trudsø deltager også i smagningen, og for hver solgt billet går 25 kr. til det lokale værested Grace Kbhs store arbejde for bydelens hjemløse.

Læs mere og køb din billet lige her

Vil du støtte Mit Nørrebros arbejde?

Synes du, at Nørrebro fortjener et fair og nuanceret journalistisk nyhedsmedie – skrevet og fotograferet af folk, der selv bor i bydelen?

Og ønsker du også fremover at kunne læse om alt det, der betyder noget i hverdagen for Nørrebros 80.000 indbyggere – og ikke bare om de få, spektakulære begivenheder, som de nationale medier vælger at fokusere på?

Så vil vi bede dig overveje at støtte vores arbejde ved at blive medlem af Mit Nørrebro. Du kan gøre en kæmpe forskel for et månedligt beløb, der svarer til en halv durum kebab – og samtidig kan du få fordel af en række lokale rabatter, tilbud og events.
Læs mere og bliv medlem her...

Related Articles

Få 15% rabat, når du handler lokalt

Bliv medlem af Mit Nørrebro og få fordel af en række lokale rabatter, tilbud og events

X