MN logo rgb web 300x77
Mit Nørrebro
Konkurrence: VIND 2 timers professionel SoMe-rådgivning!

Konkurrence: VIND 2 timers professionel SoMe-rådgivning!

BEMÆRK! Denne artikel er cirka 1 år gammel
SoMe-bureauet Homey Media flytter 1. september til Nørrebro fra Indre By og udlodder i den anledning 2 timers gratis rådgivning til en af bydelens virksomheder, organisationer eller en foreninger.

Det unge SoMe-bureau Homey Media flytter 1. september til Nørrebro, og det er de forståeligt nok rigtig glade for.

Så glade, faktisk, at de udlodder 2 timers gratis SoMe-rådgivning blandt de lokale erhvervsdrivende, foreninger og organisationer her på Mit Nørrebro.

Homey Medias stifter og kreative direktør Marie Vagn-Hansen startede sin første blog tilbage i 2012 og har i dag selv over 70.000 følgere på de sociale medier. 

Nu glæder hun sig til fra det nye kontorfællesskab i Esromgade at give sin ekspertise videre til en Nørrebro-nabo, der gerne vil nå ud til endnu flere potentielle kunder og medlemmer.

Alle, der repræsenterer en virksomhed (også enkeltmands-), en forening eller en organisation med adresse i 2200 N, kan deltage.

Du skal deltage i konkurrencen om de to timers gratis SoMe-rådgivning i opslaget på Mit Nørrebros Facebook-side.

Vil du støtte Mit Nørrebros arbejde?

Synes du, at Nørrebro fortjener et fair og nuanceret journalistisk nyhedsmedie – skrevet og fotograferet af folk, der selv bor i bydelen?

Og ønsker du også fremover at kunne læse om alt det, der betyder noget i hverdagen for Nørrebros 80.000 indbyggere – og ikke bare om de få, spektakulære begivenheder, som de nationale medier vælger at fokusere på?

Så vil vi bede dig overveje at støtte vores arbejde ved at blive medlem af Mit Nørrebro. Du kan gøre en kæmpe forskel for et månedligt beløb, der svarer til en halv durum kebab – og samtidig kan du få fordel af en række lokale rabatter, tilbud og events.
Læs mere og bliv medlem her...

Relaterede artikler

X