MN logo rgb web 300x77
Mit Nørrebro
Kraftig brand i Mimersgade – har spredt sig til taget

Kraftig brand i Mimersgade – har spredt sig til taget

BEMÆRK! Denne artikel er cirka 1 år gammel
Kort over middagstid onsdag rykkede brandvæsenet og Københavns Politi ud til en til lejlighedsbrand i Mimersgade. Ingen personer meldes skadet.

Foto: Hovedstadens Beredskab.

Flammernes kunne ses fra vejen, beboerne måtte evakueres fra bygningen, og Mimersgade blev spærret i begge ender, da en brand ved middagstid onsdag brød ud i en lejlighed og derpå spredte sig til loftet og bygningens tag.

“#HBredskaber til lejlighedsbrand i Mimersgade med brandspredning til tag. Ingen personer er kommet til skade ved branden. Mimersgade spærret i et stykke tid,” lød det på Hovedstadens Beredskabs Twitter-konto kl.12.49.

Politiet meddeler, at to personer er kørt til observation for røgforgiftning, men ud over det meldes der ikke om tilskadekomne.

Hovedstadens Beredskab har kl. 13.05 meddelt, at de har slukket branden.

Københavns Politi skriver på Twitter kl. 13.19, at Mimersgade forsat er spærret, mens efterslukningen pågår.

Den kraftige tagbrand er her fanget af en nabo.
Vil du støtte Mit Nørrebros arbejde?

Synes du, at Nørrebro fortjener et fair og nuanceret journalistisk nyhedsmedie – skrevet og fotograferet af folk, der selv bor i bydelen?

Og ønsker du også fremover at kunne læse om alt det, der betyder noget i hverdagen for Nørrebros 80.000 indbyggere – og ikke bare om de få, spektakulære begivenheder, som de nationale medier vælger at fokusere på?

Så vil vi bede dig overveje at støtte vores arbejde ved at blive medlem af Mit Nørrebro. Du kan gøre en kæmpe forskel for et månedligt beløb, der svarer til en halv durum kebab – og samtidig kan du få fordel af en række lokale rabatter, tilbud og events.
Læs mere og bliv medlem her...

Relaterede artikler

X