MN logo rgb web 300x77
Mit Nørrebro
Lær nyt om din bydel: Ny podcastserie sætter fokus på Nørrebro

Lær nyt om din bydel: Ny podcastserie sætter fokus på Nørrebro

BEMÆRK! Denne artikel er cirka 2 år gammel
Radio4 har i programrækken ‘Tæt på’ lavet en ny sommerserie i fire dele om Nørrebro. Serien, som du kan lytte til her, lader nørrebroerne selv tegne et fint og loyalt portræt af vores bydel.

“En smeltedigel. Et mangfoldigt mekka. En anarkistisk tidslomme. Nørrebro kan beskrives på mange måder, og de fleste har en forestilling om, hvad og hvordan livet er i den tætte betonbydel, som er Københavns mest folkerige område.

I denne uge besøger vi Nørrebro for at blive klogere på, hvad bydelens sjæl er, og vi dykker ned i mangfoldigheden, den politiske aktivisme og besøger nogle af de meget få grønne områder.”

Sådan beskriver Radio4 selv deres nye podcastserie om Nørrebro, som er blevet sendt på radiokanalen i ugen 13.-19. juli 2020.

Som redaktør for Mit Nørrebro har jeg både medvirket i og gennemlyttet alle programmerne, og jeg synes, de tegner et rigtig fint, loyalt og lærerigt portræt af vores bydel, så jeg kan kun anbefale at lytte til de fire podcasts (der kommer også en femte, som er et sammendrag af de fire første) – bare klik på linket herunder, så kommer du direkte til programmerne og kan få Nørrebro i ørerne med det samme.

God fornøjelse!

Vil du støtte Mit Nørrebros arbejde?

Synes du, at Nørrebro fortjener et fair og nuanceret journalistisk nyhedsmedie – skrevet og fotograferet af folk, der selv bor i bydelen?

Og ønsker du også fremover at kunne læse om alt det, der betyder noget i hverdagen for Nørrebros 80.000 indbyggere – og ikke bare om de få, spektakulære begivenheder, som de nationale medier vælger at fokusere på?

Så vil vi bede dig overveje at støtte vores arbejde ved at blive medlem af Mit Nørrebro. Du kan gøre en kæmpe forskel for et månedligt beløb, der svarer til en halv durum kebab – og samtidig kan du få fordel af en række lokale rabatter, tilbud og events.
Læs mere og bliv medlem her...

Relaterede artikler

X